cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnosti, ki so še kako resnični

Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te, slabše plati nosečnosti.

FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice

Fotografinja Danielle Guenther je skozi svoj fotografski objektiv prikazala tudi tiste, nekoliko manj prijetne strani v nosečnosti, o katerih se malo govori, razen med nosečnicami. V seriji fotografij, ki jo je naslovila What The BUMP!? (Kakšna izboklina!?) na smešen način pokaže s kakšnimi težavami se soočajo bodoče mamice, ki dejansko niso "tako-krasni" trenutki nosečnosti, ampak še kako resnični.


PREBERITE TUDI: Ilustracije o nosečnosti, ki jih morate pogledati


"V fotografije sem ujela neprijetne trenutke nosečnosti, s katerimi se lahko soočite ne glede na to ali gre za vašo prvo nosečnost ali ste že kdaj šli skozi nosečniško fazo," je Guentherjeva povedala za SELF. "Ne glede na to, da je  nosečniško obdobje čudovito v pričakovanju malega bitja, je to tudi čas številnih tegob in težavic. Prav te trenutke sem želela ujeti v fotografije in jih prikazati na zabaven način."


Fotografinja, ki se večinoma posveča fotografiranju življenja in življenjskega sloga, je fotografijam dodala humorno noto, s katero je želela pokazati, da materinstvo ni vedno to kar pričakujemo oziroma ni niti približno to kar pričakujemo.


PREBERITE TUDI: Noro zabavne ilustracije partnerskega življenja "po dojenčku"


Poglejte si zabavne plati nosečnosti v galeriji zgoraj. Če se strinjate z fotografičinim pogledom na nosečnost ali pa sploh ne, pa nam lahko zaupate v komentarju spodaj.


VIR: pregnancyvideo.net

news-img

Novi obraz zaščite pred soncem

Zaščitite svojo kožo z inovativnim Avene Ultra fluidom, ki ščiti pred UVA- in UVB-žarki ter visokoenergijsko vidno modro svetlobo.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem