cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Nepozaben otroški raj za praznovanja rojstnih dni

clock-img

29.3.2024

V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.

Nepozaben otroški raj za praznovanja rojstnih dni

Naj vaš malček doživi nepozaben rojstni dan. Praznovanje rojstnega dne v PLANETU LOLLIPOP je edinstveno doživetje, ki bo navdušilo vašega otroka in vse njegove prijatelje. Ti trenutki veselja in smeha bodo odmevali še dolgo po tem, ko se bodo končali. Prepustite organizacijo nam, medtem ko vi uživate v nakupovanju.

 

Najboljša zabava v mestu

Izbirajte med tremi čudovitimi prostori, kjer se bo vaš otrok počutil kot v pravem raju za igro. Vsi otroci med 5 in 10 letom starosti bodo navdušeni! Čas je za skakanje, plezanje, spuščanje po toboganu in vse druge vznemirljive dogodivščine. V igralnici Planet Lollipop, ki se razteza na 500 m2 površine, je vse na enem mestu. Zanimiva tematska praznovanja, tatooji za vse povabljence in seveda skupinska fotografija za slavljenca, da bo ta dan resnično nepozaben.

 

aleja

 

Tematske rojstnodnevne zabave za vsak okus

Izbirajte med pestro izbiro dekoracij in zabavnih iger popolnoma prilagojenim željam slavljenca. Najdite pot iz sobe pobega, podajte se na pot detektivske pustolovščine, bodite za en dan super heroji ali se preprosto zavrtite v disco ritmih. Igralnica je popolnoma prilagojena potrebam otrok, oblikovana z ljubeznijo in opremljena z inovativno opremo iz visokokakovostnih materialov. Otroci bodo varno uživali v unikatno zasnovanem pohištvu, ki spodbuja njihove čute.

 

aleja

 

Vrhunska animacija                                               

Naši prijazni in strokovno usposobljeni sodelavci bodo otroke popeljali v čarobni svet zabave. Kaj je lahko lepšega kot igra s svojimi najmlajšimi in kvalitetno preživeti skupen čas? Zato pri nas zelo radi delamo s papirjem, izrezujemo, lepimo in nato vse skupaj okrasimo z barvnimi lepilnimi kamni ali pompomi. Skupaj bodo ustvarjali umetniška dela, izdelovali unikatne izdelke, ki jih bodo lahko odnesli domov kot spominek.

 

aleja

 

Vaš malček si zasluži najboljšo zabavo za rojstni dan. Obiščite spletno stran in si oglejte našo ponudbo za praznovanja rojstnih dni

 

.........................................................................................................................................................................

Nakupovalno destinacijo ALEJA upravlja družba SES Spar European Shopping Centers, ki trenutno upravlja 31 nakupovalnih lokacij v srednji, južni in vzhodni Evropi z najemno površino (GLA) več kot 850.000 kvadratnih metrov. SES je vodilni na trgu v segmentu velikih nakupovalnih destinacij v Avstriji in Sloveniji. Z več kot 100 milijoni obiskovalcev na leto so trgovski partnerji v nakupovalnih središčih SES v letu 2022 ustvarili prodajo v višini 3,13 milijarde evrov. SES ponuja svoje znanje tudi na področjih razvoja projektov, vodenja gradnje, oddaje trgovinskih prostorov, upravljanja centrov in objektov kot tudi storitve za zunanje lastnike nakupovalnih destinacij. Nakupovalne destinacije SES so prejele že več domačih in mednarodnih nagrad za arhitekturo in oblikovanje, trajnostno, prometno načrtovanje in inovativno trženje. Nakupovalna destinacija ALEJA Ljubljana je leta 2023 prejela svetovno priznano nagrado ECSP Design and Development Award v kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15.000 do 45.000 kvadratnih metrov«. SES je del Skupine SPAR Österreich. ALEJA se nahaja na 32.000 kvadratnih metrov najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Že drugo leto zapored je najboljša nakupovalna destinacija po izboru bralcev v sklopu tekmovanja Best of Ljubljana in je nosilka certifikata TÜV za sistem energetskega upravljanja po EN: ISO 50001.

Dodatne informacije na www.aleja.si in www.ses-european.com.

Promocijsko sporočilo

news-img

Nepozaben otroški raj za praznovanja rojstnih dni

V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem