cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Rojen s posebnim materinim znamenjem

Svet je obkrožila fotografija novorojenčka, ki se je rodil s posebnim materinim znamenjem na svojem čelu. Poglejte, kako se je pri tem novorojenčku poigrala narava, ko mu je na čelo "pritisnila" simbol ljubezni.

Rojen s posebnim materinim znamenjem

Deček na zgornji fotografiji sliši na ime Çinar Engin in prihaja iz Turčije. Bil bi čisto običajen novorojenček, če se ne bi pri njem narava malce poigrala in mu na čelo "ugravirala" posebno materino znamenje.

 

Ko se je Çinar prvič pokazal mamici in očetu, ju je presenetil s svojim posebnim videzom, saj je na svet prišel z velikim simbolom ljubezni na čelu. "Ko je babica očistila kri z njegovega obraza, sem imel priložnost, da sem prvi videl njegovo veliko materino znamenje na čelu," je za Daily Mail povedal dečkov oče, Murat Engin. "Bil sem resnično presenečen, ko sem ga pogledal bližje in videl, da je znamenje v obliki srca. Nisem si mogel pomagati, da me ne bi zalile solze sreče," je bil iskren.

 

PREBERITE TUDI: Neverjetna fotografija novorojenčka

 

Dečkov oče je povedal, da so bile navdušene tudi medicinske sestre, ki so hitele po svoje telefone, da so lahko naredile posnetek tega malega čudeža. Takoj je dobil vzdevek "otrok ljubezni". 


materino znamenje

"Njegovo znamenje je kot nekakšno darilo od Boga. Noben od naju ni nikoi imel negativnega mnenja o njem." pravi Murat Engin (F: Bored Panda.com)


Ko so bili kje zunaj na sprehodu, se je na tem posebnem fantku ustavil marsikateri pogled: "Ljudje, ki nas srečajo se vedno nasmehnejo ob pogledu na njegovo ljubezensko znamenje in jimje zelo všeč," je nad takšno posebnostjo pri svojem otroku navdušen njegov oče.

 

Kaj pravite? Ali ne izgleda kot en mali Kupid? <3

znamenje v obliki srca

(F: Bored Panda.com)

news-img

Dobre prehranjevalne navade je treba privzgojiti

Prehrana otrok bi morala biti, v primerjavi s prehrano odraslih, energijsko bolj bogata, saj otroci še rastejo in se razvijajo ter so neprestano v gibanju. Na njihovem jedilniku naj bodo zato raznolika živila.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem