cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Oktobrčki 2024

clock-img

31.03.2024, 11:00

clock-img

luri

pencil-img

39

Super, daje vse vredu. Jaz bom počakala še pregled v torek, da izvem še rezultate z dvojnim hormonskim testom, potem bom pa povedala. Na nuhalni svetlini mi je namignila, da vse kaže na še enega fantka... Doma imam namreč že 3-letnika :D
Tudi jaz ne bi mogla čakat do poroda za spol... Se mi zdi, da se nekako lažje pripraviš na prihod novega dojenčka in se lahko bolj povežeš z njim, še ko je v trebuščku. :)

Za ime pa zaenkrat še nimam nobene ideje. Za prvega sina sem že pri nuhalni vedela, kako mu bo ime.

clock-img

31.03.2024, 20:58

clock-img

Bravissima

pencil-img

19

Jaz sem tudi v veselem pričakovanju-drugič. Bližam se 12.tednu, ampak ne živim v Sloveniji. Se pa poleti preselimo z druzino nazaj v Slovenijo. Pestro leto me čaka :) Rok imam pa 16.10

clock-img

02.04.2024, 17:48

clock-img

TejkaSmejka17

pencil-img

3

Živjo. Tudi jaz pričakujem dojenčka oktobra. Jutri imam pregled za nuhalno. Zaenkrat se počutim ok. Edino, da sem malo bolj zmatrana kot sem bila ponavadi, pred nosečnostjo. 

clock-img

02.04.2024, 17:50

clock-img

TejkaSmejka17

pencil-img

3

Z bivšim partnerjem sva planirala otroka slabi 2 leti. Intenzivneje delala na otroku zadnje leto. Nato me je po skoraj 14 letni zvezi zapustil. Tako, da se sedaj sama veselim malemu sončku. 

clock-img

02.04.2024, 19:55

clock-img

senorita

pencil-img

200

Luri oo super, midva imava ime za fantka še od prve nosečnosti, ko sva se najprej spomnila za fantka, za punčko sva se pa potem skoraj do konca odločala 🙂 mi pa ni tokrat nič namignil na nuhalni, je rekel, da iz ene strani mu zgleda punčka, iz druge pa fantek. Tako da bomo videli 🙂Bravissima in TejkaSmejka pozdravljeni še vidve 🙂 Bravissima iz kje pa se vračaš? 🙂TejkaSmejka poročaj kako bo na nuhalni 🙂 oh mi je žal, da te je partner zapustil, ampak sem prepričana, da ti bo brez njega bolje 🤗 če rabiš kakršnokoli oporo pa se lahko vedno obrneš na nas 😊

clock-img

04.04.2024, 15:36

clock-img

Bravissima

pencil-img

19

Jaz se vracam iz Svedske. En ultrazvok pri 8.tednih sem si morala sama placat tu na Svedskem, ker oni delajo ultrazvoke sele od 15.tedna dalje…Prvega otroka sem rodila pred 10 leti v Sloveniji in moram reci, da so v Sloveniji veliko boljsi glede spremljanja nosecnosti. Tu sem jih morala spomniti, da mi morajo kontrolirat TSH, pa naj mi merijo sladkor pogosteje, ker lahko dobim diabetes. Komaj sem dobila vse te krvne teste od babice. Ker do ginekologa ne prides kar tako…. Zdaj sem zakorakala v 13.teden, se vedno sem utrujena. Bo za prezivet. Tejka, tako mi je zal zate, ampak te podpiram pri odlocitvi za otroka. Tu gor je veliko mamic samohranilk in se da, ce imas ljudi okoli tebe, ki ti lahko pomagajo. 

clock-img

06.04.2024, 19:42

clock-img

TejkaSmejka17

pencil-img

3

Pozdravljene. Sem tudi jaz v tem tednu opravila pregled nuhalne. Vesela sem, da je vse vredu. Naslednji pregled čez dober mesec. Vsem bodočim mamicam želim vse dobro in predvsem prijetno nosečnost. Jaz se vredu počutim. Sem pa tja se zjočem. Ampak imam veliko ljudi, ki mi stojijo ob strani. Tako družina kot prijatelji. Lep pozdrav. 

clock-img

09.04.2024, 08:25

clock-img

luri

pencil-img

39

Bravissima in Tejka pozdravljeni :)

Tejka, tudi meni je žal za situacijo v kateri si se znašla... Če rabih pogovor, smo tu.. ti kar piši in si olajšaj dušo. :)


Jaz sem pa zakorakala že v 16. teden in je trebuh kar naenkrat skočil ven, tako, da sedaj pa res ne morem več skriti nosečnosti ;)

Sem pa včeraj naredila eno nespametno potezo, zaradi katere bi se najraje požrla. Imeli smo praznovanje rojstnega dne in seveda je bil na mizi narezek... Jaz pa se nisem mogla upreti domači suhi salami in sen jo pojedla ene 7 koščkov.... sedaj do naslednjega pregleda krvi za toksoplazmozo ne bom mirna.... res me skrbi, da se slučajno ne okužim in ne vem, kako se nisem uspela zadržati... :(

Moj triletnik se zaenkrat veseli dojenčka in z menoj z navdušenjem posluša srčka.. :)

clock-img

10.04.2024, 20:26

clock-img

marata

pencil-img

1

Embracing responsible gaming practices, such as moderation, self-regulation, and parental guidance, particularly in titles like red ball is essential to mitigate potential risks and promote a well-rounded approach to recreational pursuits. These precautions serve to protect against adverse effects while enabling players to reap the rewards of gaming.

< Sporočilo je popravil marata -- 10.4.2024 20:27:46 >

clock-img

22.04.2024, 11:05

clock-img

Prvi_utrip

pencil-img

4

Hojla nosečke,


za zapisovanje vseh pomembnih dogodkov vam priporočam naš nosečniški dnevnik Prvi Utrip (www.prvi-utrip.si), imamo pa tudi kartice za fotografiranje med nosečnostjo. 😊


Drugače pa bomo veseli tudi kakšnega novega folowerja, všečka in delitve na Instagramu (@prvi_utrip). 😊



#podprimomalopodjetje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem