cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ustvarjalne ideje: Čestitka in darilo za mamico

Očki, dedki, strici. Bodite ustvarjalni skupaj z otroki in ustvarite unikatno čestitko ali darilce za dan žena ali materinski dan. Za vas smo poiskali nekaj idej.

Ustvarjalne ideje: Čestitka in darilo za mamico

Unikatna čestitka

Za rojstni dan, osmi marec - dan žena ali materinski dan lahko moški pomagate svojim otrokom, da mamici pripravite posebno presenečenje in ji skupaj izdelate čestitko. Skozi ustvarjalno igro boste z otrokom preživeli kakovosten prosti čas in hkrati ustvarili neprecenljivo darilce za mamico, babico, teto ...

Vse kar potrebujete je malce domišljije, če vam je primanjkuje pa si lahko pomagate s fotografijami (slika 1 do 6), ki jih najdete v galeriji zgoraj.

 

Prav posebno darilo

Otroška kreativnost nima meja. Z malce vaše pomoči, lahko vaš otrok ustvari tudi posebno darilo za mamico, babico, teto in jim tako pripravi najlepše presenečenje ob njenem prazniku. Skozi igro lahko skupaj ustvarite darilo, ki ga ne morete kupiti za noben denar in ki bo zagotovo najlepše darilo, ki ga je ženska kdaj dobila. Ob njem se bo zagotovo raznežila in stopila od sreče. Poglejte si zgoraj nekaj idej za darilo (slika 7 do , ki ga lahko izdelata skupaj z otrokom.

 

Prisluhnite tudi idejame, ki vam jih sugerira vaš otrok. Prepričani smo, da vam bo dokazal, kako lahko je ustvariti nekaj posebnega za tiste, ki jih imamo radi.

Pa še to ... Ne obupajte prehitro! Ne glede kako spretni ali nespretni ste pri ustvarjanju vam zagotavljamo, da bodo obdarovanke v vsakem primeru navdušene.

 


 

news-img

Katera je najboljša anti-colic steklenička?

Nanobébé, vodilno ime v inovacijah dojenčkovih izdelkov, je od lanskega leta na voljo tudi v Sloveniji. Večkrat nagrajeni izdelki ponovno z novo zlato nagrado.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem