cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

VIDEO: Kako otroka naučiti zavezati čevlje?

A znate pokazati otroku, kako se zaveže pentljo na vezalkah? A je vaš način vezanja čevljev res najbolj enostaven? Poglejte si video, kako najbolj enostavno zavezati čevlje!

Kdaj se bo otrok naučil sam zavezati čevlje, je odvisno od vsakega posameznega otroka. V kolikor otrok ne kaže zanimanja za to, ga ni potrebno siliti, ampak mu zavezovanje predstavite skozi igro: zavezujte vezalke na čevljih, ki ste jih narisali na karton, zavežite pentljo v laseh otrokove priljubljene punčke, naj vam pomaga okrasiti darilo za njegovega najboljšega prijatelja ... Tako bo otrok dejansko prijel trakove v roke, ko bo sam to čutil in ne bo imel občutka, da mora.

 

PREBERITE TUDI: Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let


Kako enostavno zavezati vezalke?

Ste prerpičani, da jevaš način vezanja čevljev res najbolj enostaven? Poglejte si video, kako najbolj enostavno zavezati čevlje! Čeprav sami zavezujete na popolnoma drugačen način, ki so vas ga naučili, ko ste bili majhni, boste videli, da je zavezovanje vezalk lahko bolj enostavno.

Poskusite tudi sami in nam sporočite, kako vam je uspelo. Je res bolj praktično kot način, ki ste ga doslej uporabljali?

(Video je v angleškem jeziku.)

 

VIR: Youtube.com

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem