writing-img

"Stara posteljca"

clock-img

23.06.2008, 12:19

clock-img

Anonimen

V petek sem bila na pregledu v bolnici in mi je ginekologinja rekla, da je
posteljca že stara. Ker ni bila to moja ginekologinja in moram priznati,
da je bila "neverjetno" nasršena user posted image je nisem spraševala kaj to pomeni za otročka.
Cel vikend me že muči to vprašanje in kar pošteno me je strah...

Rok imam 29.6.2008user posted image

clock-img

23.06.2008, 12:21

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Pomeni da boš kmalu rodila

clock-img

23.06.2008, 20:06

clock-img

jonna

pencil-img

54

Ja, posteljica izgublja svoj namen, se pravi, da je otroček v bistvu "ne rabi več", ker se bo kmalu rodil. Verjemi, da bi ti sigurno povedali in ukrepali, če bi bilo karkoli nenavadnega.
Meni so danes 4 dni čez PDP rekli in napisali v materinsko prav to - da je posteljica močno zrela, vendar sem šla lahko še za nekaj dni domov, ker mu je v trebuščku očitno še vedno čisto OK.

clock-img

23.06.2008, 22:32

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja, kmalu boš rodila user posted image
Čeprav moja posteljica je bila že 3t pred porodom stara oz. od treh stopenj je G napisal v materinsko 2-3.

clock-img

24.06.2008, 12:16

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Rodila boš kmalu, kot so rekle. Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.06.2008, 14:01

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Meni je g ravno tako rekla en mesec pred pdp. Sem mislila, da bom res kmalu rodila, pa sem komaj 11dni čez pdp. Nič se ne sekiraj. 

clock-img

24.06.2008, 16:38

clock-img

alya bevc

pencil-img

2

ojla, tudi meni je G rekla prejšnji pon da je poseljica že zrela in da se lahko kaj prej zgodi, to pa je tudi vse. Včeraj na pregldu je ugotovila da sem za 1 prst odprta ampak da je otrok še visoko tako da....moramo še malo počakat, res pa je da imam skos bolečinev trebuhu, popadke, sramne kosti me bolijo za crknit, danes sem pa še "čepek" opazila da se je odluščil-saj za videt je bilo tako kot so nam v šoli povedale,.... ja,ja, bliža se, komaj čakamuser posted image

clock-img

24.06.2008, 17:12

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: alya bevc

ojla, tudi meni je G rekla prejšnji pon da je poseljica že zrela in da se lahko kaj prej zgodi, to pa je tudi vse. Včeraj na pregldu je ugotovila da sem za 1 prst odprta ampak da je otrok še visoko tako da....moramo še malo počakat, res pa je da imam skos bolečinev trebuhu, popadke, sramne kosti me bolijo za crknit, danes sem pa še "čepek" opazila da se je odluščil-saj za videt je bilo tako kot so nam v šoli povedale,.... ja,ja, bliža se, komaj čakamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

evo eno user posted image za srečo

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

24.06.2008, 20:26

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

srečno punce, pa dobr opravteuser posted image user posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem