cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"driska"

clock-img

06.07.2008, 12:03

clock-img

anny1

pencil-img

414

Hallo,
mene pa zanima če katera ve od kaj bi lahko bilo na blatu sluz, namreč mojauser posted image je stara 5m in še malo pa se ji je predkratkim pojavila sluz na blatu, prva kakica je normalna (trda) druga pa ima malo sluzi, kasneje tretja pa že malo več, ni ful te sluzi ampak se pa pojavlja en dan manj, drugi dan več, se dojiva, včasih dodava AM in pa že malo GH, vendar se ta sluz pojavi tudi če sva brez GH in AM, zato me zanima če katera ve kaj bi to lahko bilouser posted image .
Hvala lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

clock-img

06.07.2008, 15:42

clock-img

madasa

pencil-img

287

Meni je moja P rekal da ni skrbi. Ce je user posted image  mogoče malo žnodrava se ta sluz potem tako izloči saj še ne zna najbrž pihnit skozi nos.
user posted image in lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem