writing-img

% možnost zanositve?

clock-img

16.04.2007, 07:06

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Mene pa namreč zanima kakšna je možnost zanositve, če imaš nezaščiten spolni odnos npr. zjutraj, popoldan pa dobiš user posted image , ki traja samo 3 dni?

Hvala Vam

Sanja

clock-img

16.04.2007, 07:11

clock-img

Anonimen

Pri zdravem paru v času o,ko se lahko zanosi je samo 25%,s s atrostjo se seevda tudi manjša procent zanositve

clock-img

16.04.2007, 10:42

clock-img

zvezdica26

pencil-img

40

mislim da v tvojem primeru definitivno -0%

clock-img

16.04.2007, 11:31

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

nezaščiten spolni odnos da vedno kak % zanositve... tako da.... če ni nobena metoda 100% (razen tega dane sexas), potem je jasno, da pa če sexas in to brez zaščite, da je nekaj možosti.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

16.04.2007, 14:59

clock-img

pepa6

pencil-img

323

S partnerjem načrtujeva otroka in ker sva sedaj čakala 3 mesece (da se je meni uredil menstrualni cikel odkar sem prenehala s Kt in jemala Tifol),me zanima kolikokrat in kdaj ste imele nezaščitene spolne odnose, na koliko dni ste imele spolne odnose, kolikokrat ste imele sp.odnose v času ovulacije,......... Vem, da me veliko stvari zanima, in se mi ne da brskat po celotnem forumu, zato raje odprem novo temo. Pa če ima katera kakšen nasvet, mi bo zelo pomagalo. Pa še nekaj me zanima. Koliko izmed Vas verjame v tisto razpredelnico kjer naj bi ženska rodila bodisi fantka ali punčko na podlagi starosti in meseca zanositve?

Hvala Vam

clock-img

16.04.2007, 15:07

clock-img

sazi

pencil-img

5175

ko sva se odločila, da je čas za otroka, sva imela spolne odnose na cca 2 dni in uspelo nama je že 1. mesec
v tabele pa nič ne verjamem - po njih bi moral moj sin biti hčerkicauser posted image

clock-img

18.04.2007, 08:34

clock-img

buča

pencil-img

825

po tabeli se je vedno uresničilouser posted image

clock-img

19.04.2007, 09:03

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Kakšna tabela?

clock-img

19.04.2007, 10:41

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

tabela, k ti "kao#" izračuna kaj boš imela.. fantka ali punčko
http://www.mama.si/?menu=A200

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem