writing-img

????????????

clock-img

16.11.2005, 12:58

clock-img

Anonimen

Kam dati 13 mesecev starega otroka? jas bom mogla na predavanje in nimam nikogar ki bi mi pazil mojega sončka:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2005, 13:00

clock-img

Anonimen

oče, babice, dedki, tete, strici, sestre, brati? prijateljice, varuške - študentke, upokojenke, sosede, ...
kje pa je ko si v službi? aja če si redna ptudentka in imaš dopoldne predavanje al kako? recimo vrtec??

clock-img

16.11.2005, 13:07

clock-img

Anonimen

problem je v tem da imam predavanje in obveznosti čez cel dan. Kaj v vrtec lahko daš že pri trinajsti mesecih? pri nas je vrtec od trh let naprej?

clock-img

16.11.2005, 13:12

clock-img

Anonimen

??? ja kam pa mislš da daš otroka k greš v službo po končani porodniški. otroci grejo večinoma v vrtec pri 11 mesecih! v jasli se reče!
ja za cel dan pa jasli, pol naprej pa dec oz kaka mama

clock-img

16.11.2005, 17:52

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

a samo za en dan rabiš? ker za en dan ga menda ne boš dala v vrtec. prosi kakšno prijateljico, če ti ga lahko počuva. sigurno imaš koga s katerim se mali/mala razume in mu lahko zaupaš.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

16.11.2005, 19:29

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Vidite ženske, tu je luknja. Varstvo na domu. Ideja za brezposelne mamice?!

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

16.11.2005, 19:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja muki na črn lahko, uradno se pa žou nč ne da.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem