Samo ne razumem pa kaj imajo s tem kričanjem. Kot da je uzakonjeno vreščat na hodnikih in kadar so v skupini.
Če pa na hodnikih tako lepo odmeva

. V skupini pa verjetno zato, da se jih sploh sliši

. Ronja je bila nekaj časa grozna, ko so se preselili v drugo sobo v vrtcu (v tej sobi res ornk odmeva in je glasno za pošizit!Vsi se derejo, včasih slišim že vzg- da se ju sploh sliši

) - doma je čisto normalno govorila tako glasno, da so meni ušesa pokala (na splošno zelo dobro slišim in mi gre hrup v gl. na jetra - otroke nekak toleriram, ker so pač cortkoti

, ampak ona je bila res preglasna). Zdaj se je že malo unesla, ampak sva jo morala kar ene 14 dni vsak dan spominjat non stop spominjat, vsakič, ko je kljun odprla: "Ronja, doma smo, slišiva te, ni se ti treba tako dret, normalno povej". Pa sploh ni bila jokasta ali karkoli, samo vse je tako zelo na glas povedala! Pa sedi pol metra stran
In ja, so od vrat do vrat različna praviila, HB, ampak se jih je treba držat, ni druge.
ja, problem je, ker ljudje navadno na začetku nočejo rečt, kao, saj lahko, potem ko pa otroci to izkoristijo (težko rečem, da ne smeta, če pa gostitelj reče, da lahko - moji pupi nista neumni) in jim verjetno ni glih prav

. Je pa isto, ja: nekaj časa so ful previdni, potem pa podivjajo

- to pomeni samo, da se počutijo "kot doma".