cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

? dni bolniške za zvin gležnja

clock-img

02.12.2008, 09:41

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Koliko dni ste bile na bolniški? Koliko tednov?
pri meni je včeraj bil en teden od padca, boli še kr, otečeno, modro-rdeče, doma se mi pa že vleeče bit.

clock-img

02.12.2008, 09:44

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem si ga izvila pred 14 dnevi, na bolniški sem bila en teden. Imam pa še vedno malo otečeno in boleče, ampak nekak gre. Malo bolj previdno stopam, delo imam pa sedeče, tako da si dam po potrebi nogo na eno škatlo, da mal počiva, pa gre.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

02.12.2008, 11:25

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Koliko dni boš na bolniški je zelo težko reči, ker vsako telo odreagira drugače. Odvisno je tudi od jakosti zvina, od samega poteka poškodbe, občutljivosti posameznika na bolečino, otekanja..... Eni so dobri po enem tednu, drugi pa po enem mesecu. Zlata sredina pa je nekje 2-3 tedne, to ti lahko povem iz izkušenj ker srečujem take ljudi v službi.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 2.12.2008 11:27:05 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem