writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

06.01.2007, 16:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.01.2007, 17:05

clock-img

Miša7

pencil-img

103

Hojla,

Za grlo pomaga grgranje žajblja, pa velikoooooooo lipovega čaja, meni še vedno najbolj pomaga med, se teh stvari poslužujem še zdaj, ko ne dojim večuser posted image

Proti vročini pa komot vzameš lekadol, pa topel čaj in v posteljo! Skozi mleko se prenaša le malo zdravil, bolj so na udaru ASPIRIN, PSIHOTIKI, zdravila za zdravljenje rakavih bolezni(CITOSTATIKI), tako da brez strahu.

Lahko si kupiš tudi GRANOBIL pastile, so čisto naravne in pomagajo pri teh težavah;

Hitro okrevaj, papa, Mišauser posted image

clock-img

07.01.2007, 11:24

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz sem pila Slezov ali Tropočev sirup, za grlo pa sem še jemala Isla tablet, ki so mi res hito pomagale. Drugače pa sem vzela tudi kakšno žličko medu, kljub dojenju.... pa veliko čaja z limono. Upam, da se hito pozdraviš...user posted image

clock-img

07.01.2007, 11:26

clock-img

Anonimen

Vneto grlo in vročina je ponavadi znak angine. Za angino je pa potreben antibiotik, ker sicer lahko pusti posledice na srcu, tega pa ne želimo, kajne. Pojdi jutri k zdravniku, če ne bo bolje.

clock-img

07.01.2007, 11:35

clock-img

s.

pencil-img

639

Maži s kremo materine dušice, jej pa brinov sirup. Pomagata. Lahko pa grgraš z zeliščnim oljem.

clock-img

07.01.2007, 11:47

clock-img

neja

pencil-img

764

Tudi jaz mislim, da če vneto grlo spremlja vročina, da bo treba k zdravniku, ker boš po vsej verjetnosti dobila antibiotik. Razen če si staknila kakšno virozo.
Za grlo še lahko vzameš Naturamedico pastile, ali pa navadne Septolete. Pa tudi karamelno mleko si naredi.

user posted image

clock-img

07.01.2007, 11:51

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Granobil in lekadol.

clock-img

07.01.2007, 15:40

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Enako kot lenika.

Ti pa tudi jaz predlagam, da se pojdi pokazat k zdravniku...sploh, če bo jutri slabše. Če je angina ti tudi čaji in lekadoli ne bodo pomagali.

Hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2007, 13:51

clock-img

žiža

pencil-img

1361

ojoj soncica, si pa pokasirala. Najboljš da greš k zdravniku. Sicer pa res ni tak bau-bau zaradi zdravil. Jaz sem zadnjič zaradi zobobola tud dva dni naklofen jedla. Pa tamalemu nič ni bilo. pa polno narkozo sem dobila kos em dojila, pa en 3 tedne sem bila na antibiatikih... Samo naj bo pod zdravniško kontrolo.
Pa hitro se pocajtaj

clock-img

08.01.2007, 15:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem