writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

27.03.2008, 21:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.03.2008, 07:45

clock-img

asso

pencil-img

3700

Oj,

poštnina pride okrog 40 €. Sej, če na njihovi strani probaš dat npr. voziček v nakupovalno košarico in potem pogledaš in dodaš še kraj dostave se ti (mislim) stroški poštnine avtomatično prištejejo.

Čas dobave je po mojem cca. en teden. Garancijo itak, da imaš, ampak za jo uveljavljat pa ne vem kako je to izvedljivo oz. če imaš kakšnega serviserja bliže kot imajo oni firmo.

Pošiljajo pa 100% v Slovenijo.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

28.03.2008, 09:37

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Sicer ti ne morem odgovorit za bimbomarket, ampak za bimbiweb - tudi ti dostavljajo v slo, stroški so 30evrov, dobava max. en teden. Za garancijo pa ti lahko povem, da se jo da uveljavljat (je imela kolegica to "srečo") brez problema. Pokličeš k njim oz. jim pošlješ mail - njej so tako uredili, da jo je uveljavljala kar pri generalnem zastopniku za slo, ni ji blo treba v It. Upam, da ti kaj pomaga. Pa srečno z nakupom!

clock-img

02.02.2010, 21:52

clock-img

Andrejka9386

pencil-img

239

da ne odpiram nove teme...
zanima me glede spletne trgovine Bimbomarket...
a obstaja to v Italiji tudi "fizična" trgovina, kjer lahko greš in kaj kupiš, ali je to samo preko spleta?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem