writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

04.01.2009, 13:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.01.2009, 13:10

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Moj je tudi takšen, da si full hrane tlači v usta. Dopovedati mu tudi ne morem nič, tako da on pač to je, kakor mu odgovarja. Dokler zna lepo jest, se ne sekiram. Mislim pa, da je to samo faza, da potem mine.

kako bi bilo lahko, če bi jih lahko mi hranili, tako pa hočejo sami.. user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

04.01.2009, 13:10

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Te razumem, moj ta večji je isti, kar ma rad pač hitro je pol se mu pa kolca, pa ne vem kaj še, pa zdaj je že tolk da se mu da dopovedat, ne vem mogoče ji daš bolj po malo, pa da vse poje ne sam tisto kar ma rada in ne dobi prej več dokler vsega ne poje tudi tisto kar nima rada.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

04.01.2009, 13:11

clock-img

Ana001

pencil-img

65

tudi mi imamo enak problem. smo pa stari 15 mesecev. vse si natlači v usta in potem, ker še nima prav veliko zob (6) seveda tega ne more "obdelati" in pljune ven. tudi mene zanima, če je to le faza ... user posted image  

clock-img

04.01.2009, 13:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.01.2009, 13:20

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Ha ha. Ženske, otroci nimajo časa jesti! A veste koliko novega morajo spoznati in se naučiti, čas pa tako hitro beži? user posted image
Sebe poglejte. Vsak dan se samo nekam hiti, pa gleda da se čimveč naredi..... Kako jeste? Počasi? Si vzamete za kosilo eno uro časa ali pojeste po hitrem postopku in gas pospravljat posodo, .......?

clock-img

04.01.2009, 13:38

clock-img

Ana001

pencil-img

65

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Ha ha. Ženske, otroci nimajo časa jesti! A veste koliko novega morajo spoznati in se naučiti, čas pa tako hitro beži? user posted image
Sebe poglejte. Vsak dan se samo nekam hiti, pa gleda da se čimveč naredi..... Kako jeste? Počasi? Si vzamete za kosilo eno uro časa ali pojeste po hitrem postopku in gas pospravljat posodo, .......?

ja, očitno to drži! so hecni naši mali vrageci! user posted image

clock-img

04.01.2009, 14:05

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Rekord od naše male je bil, ko si je stlačila 4 suhe slive naenkrat v usta. Je pa kar precej vztrajna in jih je mlela tako dolgo, da je na koncu vse pogoltnila in pojedla.

clock-img

04.01.2009, 19:31

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: Ana001

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

ja, očitno to drži! so hecni naši mali vrageci! user posted image

Pri nas je pa še slabše: enostavno neha jesti, ker se ji mudi igrati user posted image , pol se pa pregovarjamo za vsak grižljaj, odvračamo pozornost, zapiramo, odpiramo, skrivamo... karkoli, samo da poje še kaj in da ni spet čez uro lačna user posted image . Če mi zmanjka idej, je pa itak polomija: otrok lačen, mama tečna user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

04.01.2009, 19:55

clock-img

mukicamu

pencil-img

27

Jaz sem pa mislila, da je samo naš takuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem