writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

08.05.2009, 08:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.05.2009, 08:47

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Jaz ne bi komplicirala. če bi kvas še delal, torej bi se dvignil, bi ga uporabila, če le ne bi bil plesniv. No, morda pa tudi, bi samo malo plesen stran postrgala, saj nima kaj biti.

clock-img

08.05.2009, 09:11

clock-img

Anonimen

Če je malo bolj packast, potem najbrž ne bo dobro delal. Po moje je fuč...

clock-img

08.05.2009, 09:32

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Dej ga raj stran vrz - jst sem mela enkrat kvas po preteku roka v hladilniku, pa nisem vedla. Je tolk smrdel not, pa vse sem stran zmetala, kar mi je blo sumljivo, pa je se vedno smrdelo user posted image user posted image
Na kvas se pa nisem spomnila, ker sem lih par dni prej novega kupila in sem mislila, de je tist v hladilniku.
Pol se pa spravim generalko hladilnika delat in primem kvas, me je pa skor na rit vrgel, kolk je smrdel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

08.05.2009, 09:47

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Če ni plesniv in ti bo vzhajalo je dober, brez skrbiuser posted image .....res pa je da začne pokvarjen kvas smrdeti, ko samuser posted image .....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem