writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

15.06.2005, 10:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.06.2005, 11:18

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

MORRAk sem na istem kot ti.

Eni pravjo da ne ker nisem izkoristila 10 dni letnega dobusta(bila sem na bolniški) eni pa pravjo da pripada ker ti pol avtomatsko vzamejo 10 dni dopusta in pol ti morjo tud regres dat. Ne vem pri nas ga mamo vedno 15.7 bom vidla kaj bo. Upam da bo.

Aja pogodbe mi tud letno podalšuje. Sam mislm da to nima nobene veze.:zmeden:

clock-img

15.06.2005, 12:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Glede na to, da si zaposlena celo leto, ti pripada CEL regres.
Pripadajočega dopusta pa ne boš mogla v celoti izkoristiti, ampak ti ga bodo 10 dni "odtrgali" - če boš seveda drugo leto še zaposlena (ti želim da bi bila) in boš sploh lahko koristila letošnji dopust.

LP

clock-img

15.06.2005, 23:33

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Priporočam ti, da prebereš to- zelo pomembno:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=409537&id=40560&idk=101

clock-img

15.06.2005, 23:57

clock-img

štumf

pencil-img

58

Ej, Ančka, a si zaposlena in v firmi vse klapa a si samo naivna? Zakon o delovnih razmerjih se krši vsako sekundo, delodajalec je dolžan, pa ja de, teorija in praksa sta dve hudo različni zadevi.

clock-img

16.06.2005, 21:20

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Štumfek, saj ravno to je narobe..mišljenje tebe in tebi podobnih.
Ko se bo spremenilo mišljenje zaposlenih, se bodo tudi delodajalci, ki kršijo te in podobne predpise, začeli bati za svoje riti.
Če bi jaz to podpihovala in posploševala (a la- saj tako itak je, to počnejo vsi, proti temu ne moremo nič...in podobne neumnosti), bi me bilo SRAM.
lp

clock-img

18.06.2005, 09:47

clock-img

štumf

pencil-img

58

Ančka, ko boš zaposlena, poročaj kako se boriš za svoje pravice, ti bomo sledili.

clock-img

18.06.2005, 09:56

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Žal ni tako enostavno in se je težko postaviti za svoje pravice če delaš pri manjšem delodajalcu....ljudje se bojijo za svoje službe, sodni postopki pa se vlečejo tudi po 5let in so precej dragi.............

Še zgoraj odgovor, regres ti vsekakor pripada!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem