writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

28.05.2011, 16:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2011, 18:09

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image Bravo, to je velika stvar za naše malčke! Se spomnem, ko je moja tavečja začela izgovarjat R, tisti mesec (ja, cel mesec user posted image ) je bil kr praznik za mene. user posted image

clock-img

28.05.2011, 21:40

clock-img

Lantea

pencil-img

362

user posted image  Tud naša je pred dobrim tednom spregovorila ta dolgo pričakovani Ruser posted image . Stara je 4 leta. Pa mi je tk smešno, k še zaenkrat meša in potem na nebu leti heRikopteR, pa sprašuje me: mami, a sem RekRa R?user posted image  

clock-img

28.05.2011, 22:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2011, 23:05

clock-img

november2010

pencil-img

706

Čestitam! user posted image user posted image

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

clock-img

28.05.2011, 23:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Lantea
user posted image  Tud naša je pred dobrim tednom spregovorila ta dolgo pričakovani Ruser posted image . Stara je 4 leta. Pa mi je tk smešno, k še zaenkrat meša in potem na nebu leti heRikopteR, pa sprašuje me: mami, a sem RekRa R?user posted image  

a veš da japoncem tud ni jasna ta razlika (R in L)? enostavno je ne "slišijo" user posted image  samo je en kup črk na svetu, ki jih mi ne, tako da se ne smemo preveč režat temu user posted image

clock-img

29.05.2011, 12:24

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Super user posted image Naša je tud nekaj časa govorila ko koroški Slovenci, potem pa - čez noč. Mi ni blo nič jasno. Ampak fajn, ja, se je tud nisem mogla naposlušat neki časa. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem