writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

28.05.2011, 16:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2011, 16:26

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Če mu daš skupaj zeleno in rdečo pravi, da sta enaki barvi?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

28.05.2011, 16:29

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

koliko je pa star?
sicer moja je tudi kot 2-3l otrok se zmišljevala in se zraven smejala...tako da nisem vedela pri čem smo. no danes pri 4l je vse ok

clock-img

28.05.2011, 18:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

dej mu še malo časa, ok? user posted image  user posted image

p.s. naši tamali trenutno ni jasno zakaj je razlika med svetlo modro in sivo. temno modra in svetlo modra sta ji čist različni barvi.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.5.2011 18:20:51 >

clock-img

28.05.2011, 18:29

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

koliko je pa star?
sicer moja je tudi kot 2-3l otrok se zmišljevala in se zraven smejala...tako da nisem vedela pri čem smo. no danes pri 4l je vse ok

Pri nas je bilo isto in me je bilo kar malo strah, ker imam kolega, ki zamenjuje rdeče in zeleno, pa se je izkazalo, da se je očitno samo malo pošalil ali pa mu ni bilo za sodelovat. Sedaj razloči vse barve.
Je pa še nekaj...ko poslušam mojega dragega. Ne da ne razloči barve, ampak je enostavno prelen, da bi razmišljal katera barva je in so zanj oker, bež in siva kar enake barve, pa lila in vijolčna...

clock-img

28.05.2011, 22:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.05.2011, 22:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.05.2011, 09:22

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz tudi mislim, da lahko da je še prezgodaj, da se mu morda ne da razmišljati ali se heca... boš videla, kako bo.

Moj oče je imel to težavo, delno barvno slepoto. Rdečo in zeleno je težko ločil. Ampak mislim, da zato ni imel prav hudih težav v življenju.  

clock-img

29.05.2011, 11:34

clock-img

Nocturama

pencil-img

127

Moj mož je delno barvno slep - ne loči nijanse od modre do vijolične pa rdečkasto-rjave. Ugotovili so mu v vrtcu, ko je nebo vedno risal vijolično. user posted image Nikoli ni imel nobenih težav zaradi tega (razen mojih zafrkancij user posted image ), tudi vozniški izpit je opravil brez problemov. Tako da delna barvna slepota sploh ni noben hendikep.

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

clock-img

29.05.2011, 17:34

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

IZVIRNO SPOROČILO: Nocturama

Moj mož je delno barvno slep - ne loči nijanse od modre do vijolične pa rdečkasto-rjave. Ugotovili so mu v vrtcu, ko je nebo vedno risal vijolično. user posted image Nikoli ni imel nobenih težav zaradi tega (razen mojih zafrkancij user posted image ), tudi vozniški izpit je opravil brez problemov. Tako da delna barvna slepota sploh ni noben hendikep.

načeloma res ne ... ne moreš biti pa poklicni šofer ali pilot, če imaš (delno) barvno slepoto. Tudi moj mož je delno barvno slep in mu je bilo kot otroku ful hudo, ko so mu povedali, da ne more vozit kamiona user posted image v normalnem življenju pa zaradi tega nima težav.

Ni nam dolgčas :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem