cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

15.04.2012, 10:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.04.2012, 10:20

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Men se Pižama zdi v redu. Boštjan Gorenc. In tudi na na frišno poročen Ima mogoče že kaj za povedat user posted image
http://pizama.si/standup/

clock-img

15.04.2012, 10:24

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Damjan Murko ima uro za 600 evrov.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

15.04.2012, 10:34

clock-img

aknela123

pencil-img

670

no, če se lahko malo uštulim...
tudi mi gremo na poroko, pa ne vem, kolko se kaj daje evrčkov te čase... mi lahko pomagate? user posted image

clock-img

15.04.2012, 10:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.04.2012, 11:05

clock-img

hrchy

pencil-img

949

jp, Pizama! user posted image user posted image

clock-img

15.04.2012, 11:27

clock-img

jullie

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

tudi mi gremo na poroko, pa ne vem, kolko se kaj daje evrčkov te čase... mi lahko pomagate? user posted image

..midva bova dala 200eur..mislim, da je v teh kriznih časih čisto solidna vsota..

clock-img

15.04.2012, 21:16

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..midva bova dala 200eur..mislim, da je v teh kriznih časih čisto solidna vsota..

Odvisno kdo si! Če si sorodstvo, potem je to dovolj, za nekatere še preveč. Če si kolegica je to preveč. Razen če si seveda dovolj ojačana finančno.

clock-img

15.04.2012, 21:22

clock-img

benika

pencil-img

7793

Midva bova kolegom dala 50€. Ravno toliko (razen sestram) bi dala tudi žlahti (bratranci, sestrične...).

clock-img

15.04.2012, 21:31

clock-img

kat von d

pencil-img

50

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

torej - po nekaj letih koruznistva in 2 otrocih se je moj bratranec odlocil narediti temu konec in bomo imeli poroko. ker imata vse, kar potrebujeta ter sta materialno dobro preskrbljena, ne potrebujeta nekega prakticnega darila niti denarja: tako da bratranci razmisljamo, da bi jima nekaj stosnega pripravili. denarja bo za kakih 300 EUR - ce bo fora res dobra, se lahko se kaj najde user posted image

torej - iscemo ideje. originalne, odbite.

ravnokar mi je na pamet padlo npr. kak stand up komik - a se jih da dobit za ta denar kake pol ure stosov na temo poroke? a ima kdo kak kontakt, predlog?

Če sta za take fore...skok s padalom, to sta lani dva znanca dobila za poročno darilo.

clock-img

15.04.2012, 21:34

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Moja urna podstavka je 60 sekund na minuto...
600evrov ja kdo mu jih pa,da..............

Kaj pa,če vi kaj sami zaigrate....mogoče kak prizor na temo kako sta se spoznala......

clock-img

16.04.2012, 08:17

clock-img

Anonimen

Mi smo enima kolegoma nabavili polet z balonom za 2, ker pač nismo vedeli kaj drugega bi ...
Drugače pa dava midva ponavadi 50€ za darilo, ko povabi kak daljni žlahtnik ali kak kolega ... no če bi bila komu priča, ali pa če bi se poročila brat ali sestre, ali pa najboljša prijatelj/prijateljica, bi pa dala več.

clock-img

16.04.2012, 08:42

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

50€ za poročno darilo- če sta sama brez otrok je še nekako ok, na familijo bi pa bilo fajn že kakšna 100. Seveda treba gledat na zmožnosti vsakega posameznika, ampak na samo stvar ki je, in kje poteka tudi. Če je mogoče samo piknik varianta , ali pa kakšna dvorana - potem seveda tudi novoporočenca nita imela velikih stroškov, če je pa to na kakšnem višjem nivoju je pa to potrebno tudi malo upoštevat...user posted image

clock-img

16.04.2012, 12:13

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

50€ za poročno darilo- če sta sama brez otrok je še nekako ok, na familijo bi pa bilo fajn že kakšna 100. Seveda treba gledat na zmožnosti vsakega posameznika, ampak na samo stvar ki je, in kje poteka tudi. Če je mogoče samo piknik varianta , ali pa kakšna dvorana - potem seveda tudi novoporočenca nita imela velikih stroškov, če je pa to na kakšnem višjem nivoju je pa to potrebno tudi malo upoštevat...user posted image

O boh, kaka miselnost. A če bi jaz naredila piknik varianto in bi ti postregla s čevapi in solato, pa denar bi zbirala za poročno potovanje, bi mi dala 50€, če bi te pa peljala na Zemono in ti postregla s frnsi hrano, in bi prav tako zbirala denar za poročno potovanje, bi mi pa 100€ dalauser posted image

clock-img

16.04.2012, 18:48

clock-img

jullie

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Odvisno kdo si! Če si sorodstvo, potem je to dovolj, za nekatere še preveč. Če si kolegica je to preveč. Razen če si seveda dovolj ojačana finančno.

..poroči se ena izmed mojih treh najboljših prijateljic..pa daleč od tega, da bi bila ojačana..

clock-img

16.04.2012, 18:54

clock-img

jullie

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

O boh, kaka miselnost. A če bi jaz naredila piknik varianto in bi ti postregla s čevapi in solato, pa denar bi zbirala za poročno potovanje, bi mi dala 50€, če bi te pa peljala na Zemono in ti postregla s frnsi hrano, in bi prav tako zbirala denar za poročno potovanje, bi mi pa 100€ dalauser posted image

..nekak pravijo, da naj bi dal toliko, da imaš pokrito večerjo..torej za piknik seveda manj kot pa npr.za Zemono..js vem, da se gleda tudi na to...pa brez zamere..govorim na splošno..js bi svoji naboljši prijateljici v vsakem primeru dala enako..

clock-img

16.04.2012, 18:56

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Midva sva dobivala nekje od 100 - 200 evrov.

clock-img

16.04.2012, 21:54

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

Midva dava 100 - 150 €, več si žal ne moreva privoščiti. In tudi ko sva se midva poročila, je bil 100 € minimalni znesek, ki sva ga dobila.

Ideja za stand-up komika se mi zdi pa prav super (he he, mogoče jo kdaj uporabim user posted image ). Men je Vid Valič tko fajni, ampak verjetno ga ni prav lahko dobit.

clock-img

16.04.2012, 21:57

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

sam Damjan Murko bi bil pa idealna fora....user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

16.04.2012, 22:02

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

če pa je predrag, pa zdilajte. da ga bo nevesta med komadom zamotala v kabel od mikrofona, pa zvezala pod mizo. in da obljubite, da bo na U-tube.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem