cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

22.04.2012, 16:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.04.2012, 17:35

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ali je še, ali je zaprto ne vem, vem pa, da je lani kolegica peljala tja slikat za dokumente hčerko in so ji na upravni enoti skoraj zavrnili fotografije, ker so bile tako slabe. Ona pa je otroka peljala tja, ker je bilo to včasih neka kvaliteta.

clock-img

22.04.2012, 18:01

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Foto POtrča ni več.
Fotke so pa zavrnili zaradi (verjetno) zahtev pri slikanju, ker pri Foto Potrč so delali take bolj umetniške in ful lepe, niso pa vedno dosegale"standardov" za dokumente (glava naravnost, brezizrazen obraz...) - fotke so bile pa suer. Od malega sem se slikala tam in mi je prav žal, da jih ni več.

clock-img

22.04.2012, 18:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.04.2012, 14:02

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: drobizek

Hvala Sazi, sedaj sem pa res prav žalostna da ga ni več. Sem vseeno upala da je še, ker na netu imajo še vedno svojo stran. In kam sedaj? Obstaja kak približek Foto Potrču - v smislu krasnih fotografij? Ve kdo?

Čaki, a nisi rekla, da potrebuješ slike za dokumente? Za dokumente so preverjeno dobri pri Foto Cerkvenik, so tudi pooblaščeni za e-fotografijo (ti jo pošljejo direktno na UE), jaz sem bila z njimi res zelo zadovoljna.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

23.04.2012, 15:24

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Za dokumente fotke dobiš povsod. Za kake umetniške pa je ponudbe že tudi ohooho.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

23.04.2012, 21:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.04.2012, 22:06

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Lej, umetniška fotografija in fotografija za dokumente, sploh za PL, ne gresta ravno skupaj. Fotke za dokumente so pač narejene po standardnih in merilih, ki so skregana z umetniško fotografijo. Težko verjamem, da boš lahko združila obe kategoriji.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

24.04.2012, 10:16

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Ja, žal je morala gospa zapret atelje, (kot je pisalo v obrtniku zaradi zdravja) in zato, ker si ni uspela najt naslednika. Čeprav ga je iskala, ampak mislim da prepozno, na to je treba mislit prej. Že, ko je objavila oglas, da išče koga, ki bi prevzel posel, sva bila z možem mnenja, da ga ne bo našla. Le kdo si upa stopit v njene čevlje...
Ko sem šla študirat v Lj, me je kolegica poslala k njim, zelo jih je pohvalila. In sama sem se prepričala, da se za vsakega potrudijo, da dobi fotke s katerimi je zadovoljen. Skratka; med fotografi (in strankami) je bil atelje Potrč legenda, pojem... Žal so se tudi zahteve pri fotkah za dokumente zaostrile: kot je ena že omenila (e- fotograf) biometrična fotka, obraz fotkan naravnost, višina obraza mora bit prava, oči na pravem mestu, vertikala... Ampak... tudi s temi omejitvami se da naredit všečno fotko. Ni vse samo v osvetlitvi in pozi. Kar se mene tiče je tudi izraz na obrazu pomemben, da je pogled mehek, malce nasmeška (z zaprtimi ust), kar je za stranko, ki ni vajena poziranja sicer včasih težko, mora bit pa fotograf tisti, ki pripravi človeka, da dobi tapravi izraz. Moraš bit animator, psiholog... če se ti da. In enim se da, enim pa ne. Nama se, ampak sva predaleč..user posted image poskusi v Fotograd ali čez cesto pri Kurentu, so v centru.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem