writing-img

¨magnetna verižica¨

clock-img

13.03.2009, 13:44

clock-img

Ayolinca

pencil-img

293

Iščem nekaj drugačnega, posebenega, upam, da mi bo uspelo opisati ta pravo zadevo. 
Po moje so notri magnetki in gre v bistvu za daljšo verižico, ki ni speta skupaj in ko si daš okoli vratu se, kjer želiš ¨potegne¨ skupaj-kot magnetki. Je različnih barv, kot te ¨kič okraski¨ za okoli vratu. Kje lahko to kupim in kako se reče?

THX

clock-img

13.03.2009, 13:50

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V otroških trgovinah (BC, Pikapolonica,...), pa v Leclercu imajo - tam, ko imajo perlice za verižice - so tudi v bistvu take perlice, samo, da so še magnetki zraven - za moje smrklje zelo zanimivo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.03.2009, 13:57

clock-img

Ayolinca

pencil-img

293

Ali ste sigurni? Ena mi je sicer dejala, da je to kupila v Turčiji... Imate mogoče kakšno slikico?

clock-img

13.03.2009, 14:53

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Verjetno si mislila na kaj takega kajne:user posted image , ampak žal ne vem kje se kupi. Vprašaj v Accessories-u

clock-img

13.03.2009, 15:06

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Jaz jo imam, teta mi jo je lani kupila v Italiji (nisem ravno v pomoč, ne). Je pa res dobra- lahko jo oviješ okoli vratu kot ovratnico, ali kar tako okoli vratu, da pade po telesu, oviješ okoli roke kot zapestnico...na ful načinov jo lahko nosiš. Te perlice so v bistvu magneti in jih spenjaš, kot želiš.

clock-img

13.03.2009, 20:43

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Jaz sem jo kupila pri rudniku Mežica, ko smo šli na izlet user posted image

clock-img

13.03.2009, 20:55

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ma jaz sem nekaj takega opazila enkrat v MS - so magneteki, je daljša in lahko je za okoli vratu ali pa kot zapestnica. Imam pa podobno doma, sem jo dobila za darilo...
Aja - je pa bilo v eni trgovinici L4team.

clock-img

13.03.2009, 23:10

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Jaz sem si jo kupial poleti v Portorožu, na štantu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem