cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

¸prosim svetujte

clock-img

11.02.2005, 18:51

clock-img

tinčica

pencil-img

613

midva s fantom urejava stanovanje oz. mansardo in imava 3 tedne starega fantka in ker nimava varstva oz. je taka jokica da ga ne bi imel noben niti 5 min.morava pa nujno iti v nabavo v obi-ja da lahko začnemo delati strop, zato me zanima če lahka gre mali z nama ker je še tako malo star. kdaj ste jih ve kaj vzele s seboj v trgovine. prosim za nasvet. hvala

mejte se

clock-img

11.02.2005, 18:53

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz po 6 tednih. ti tega sedaj ne priporočam - bi rda da dobi kak virus?? probaj si kako varstvo najt.
Lp:rozica:

clock-img

11.02.2005, 18:54

clock-img

Anonimen

Eden naj ostane doma z otrokom. tako majhnega v tem času viroz pa res ne gre vlačiti po trgovinah.

clock-img

11.02.2005, 18:57

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Jaz bi sigurno z varstvom uredila. sem prepričana da bi bile babice pa dedki kos nekaj urnemu varstvu.

clock-img

11.02.2005, 19:27

clock-img

Trebnje

pencil-img

244

Če ne bi bilo obdobje teh presnetih virusov,bi ga lahko brez problema vzela s sabo.Tako pa je bolje,da ga ne jemljeta s sabo v množico ljudi.Naša je stara 4 mesece,pa jo niti v trgovino ne upam vzet s sabo,ko tako opozarjajo pred virozami.Kaj moreš,ziher je ziher.

clock-img

11.02.2005, 19:27

clock-img

Anonimen

ja js sem pri taki starosti že šla v merkatorja s tamalo - samo ena razlika je bla - bil je avgust. zdej pa vrjetno ne bi šla lovit virusov. raje si zrihtaj babico al pa kako drugo varstvo

čau bau
lara

clock-img

11.02.2005, 20:07

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem sicer zelo zagovornik "povsod s sabo", vendar tako hude viroze razsajajo in s tako hudimi posledicami, da nikakor ne bi tako majhnega dojenčka v gužvo peljala.

clock-img

11.02.2005, 20:08

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Jaz ga zdajle ne bi vlačil sabo v tako množico ljudi.

clock-img

11.02.2005, 20:22

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

v tem času ti odpriporočam zarad viroz...drugače smo mi šila pri 3 tednih v Lj, pa mal naokol.Sej je itak skoz spala v lupinici.9nebesa
lp:miska:

clock-img

11.02.2005, 20:34

clock-img

tinčica

pencil-img

613

oj hvala vam za nasvete, tud jaz sem takega mnenja tak da bomo še malo ostali doma. lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem