writing-img

Čaj plahtnice

clock-img

16.02.2008, 14:09

clock-img

bayb77

pencil-img

97

Danes sem kupila čaj plahtnice na tržnici, ki naj bi pomagal pri ginekoloških težavah, belem toku... po laparo in histero se mi zdi da mi bo pitjeuser posted image koristilo, samo prodajalko sem pozabila vprašat kako se pije, kolikokrat na dan, tudi med M?? Ali ima katera izkušnje in mi lahko pomaga PROSIM?

LEP VIKEND VSEM, B.

clock-img

16.02.2008, 14:48

clock-img

YOZIKA

pencil-img

131

Tudi jaz sem si ravno včeraj kupila čaj plahtice, ker krvomočnice niso imeli pa sem nekje prebrala, da tudi plahtica pomaga pri urejanju menstrualnega cikla. Ne vem pa ti povedat, kako se ga pije. Jaz sem danes zjutraj spila eno skodelico, tako mislim nadaljevat vsak dan, razen med user posted image .

clock-img

16.02.2008, 15:21

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Jaz plahtico uporabljam že leto dni. Pijem jo malo pred user posted image , saj zelo lajša bolečine. 2 dcl vode prev ri, dodaj eno veliko žlico plahtice, pa malo pustiš, da se prepoji z vodo, nato spiješ vsak večer kakšen lonček.
Je pa odlična za umivanje nožnice, boljše kot kakšna "nobel" sredstva, ki vsebujejo kemijo. Škoda edino, da imajo tako kratek rok uporabe, jaz jo namreč kupujem v lekarni.

clock-img

16.02.2008, 18:52

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Kje se pa to še kupi, razen na tržnici? 

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

17.02.2008, 10:40

clock-img

taši84

pencil-img

319

hojla!
js sm pila čaj plahtice kar nekaj časa in mi ni nič pomagal. rekli pa so mi da ga lahko popijem večkrat na dan. ker imam neredne M naj bi tut pomagalo vendar meni ni. zdj pa pijem ženski čaj da se tut kao M uredijo pa se še niso.

**Septembra bomo trije....**

clock-img

17.02.2008, 11:39

clock-img

YOZIKA

pencil-img

131

Jaz sem si kupla čaj v Mullerju, imajo ga pa tudi v zeliščnih lekarnah, mislim da tudi v Sanolaborju.

clock-img

17.02.2008, 12:02

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Dulcinea, plahtico imajo v vsaki lekarni....

clock-img

19.02.2008, 01:29

clock-img

RENY19

pencil-img

99

zivjo punce ! tudi jaz obcasno pijem  caj plahtico.  jaz vodo zavrem  pustim pol ure  pokritega potem pa  precedim in  ga  dam v termosko da je  cez cel dan lepo topel.  vcasih dam kako zlicko meda noter  namesto sladkorja ceprav  nic kej ektra grenak ta caj.mislim pa da sta plahtica in krvomocnica   podobni, nebi vedela  razlike . kupila sem  caj v sanolaborju.

clock-img

19.02.2008, 11:13

clock-img

neyka7

pencil-img

219

Kok pa stane ta čaj v lekarni in Sanolaborju?

clock-img

23.02.2008, 05:51

clock-img

RENY19

pencil-img

99

okrog 3 eura ne več

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem