writing-img

Čas zanositve..

clock-img

30.07.2007, 08:07

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Pozdravljene..vem da ste že veliko pisale o vseh teh temah, kar se tičejo zanositve, nosečnosti itd..a ker prvič stopam v to, me resnično zanima koliko časa je trajalo predno ste zanosile ? Midva z možem sva začela prvič ta mesec delati na tem da bom user posted image , user posted image že 4 dni vsak dan, pa še cel teden bo potrebno - verjetno, oz. verjetno je najbolje da vsak dan user posted image , razen če je potem zaradi vsakodnevnih user posted image kaj zmanjšana kvaliteta user posted image , ker jaz tako težko določim tiste prave dneve ovulacije, ker sem do sedaj imela M. čisto različno, na 22 dni, na 24 dni, na 28 dni, na 32 dni..itd..skratka zmešano. V začetku maja sem odšla na operacijo - zaradi pregrade, potem sem hotela malo počakati in sedaj sva začela delati na tem da bi imela user posted image . Moj mož je tako prepričan, da če bova ta mesec pridna, da nama uspe..kaj menite ve ?

Lp vsem..in hvala za vaša mnenja..

clock-img

30.07.2007, 08:15

clock-img

Anonimen

Vidva kar lepo slončkajta šridno, pa bo.
Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 09:21

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Vidva se kr šturdljeta, pa še vreme je na naši starni. Ni hudič, da ne bilo razultatov.

clock-img

30.07.2007, 11:00

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

če bosta vsak drugi dan user posted image ,tudi nimata kaj sfaliti,saj lahko spermiji preživijo tudi do par dni.
Pa srečno in da čim prej zagledaš user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem