cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Če kašica ostane?

clock-img

27.05.2008, 15:02

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

Če vam kašica (sadna, zelenjavna) ostane ali jo shranite in ponudite kasneje ali celo drugi dan?
Jaz ne vem, če lahko dam našemu sončku "postano" kašico?

Hvala.
Lp S.

clock-img

27.05.2008, 15:22

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz kar naša ne poje vržem v smeti... še malo jo poskusim zamotit, da bi pojedla a takoj vidim, da ji ne gre, pa tudi po porciji, če sklepam, da je dovolj pojedla je ne silim....

...tudi nisem tiste sorte mama, ki poje za lastnim otrokom, jaz tudi ne pokušam, kaj ji naredim... preverim le, če ni prevroče.....in pa če vidim, da ji ne gre se potrudim in pokušam, da preverim okus...

clock-img

27.05.2008, 15:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Misliš kupljene ali narejene? Kupljene lahko hraniš v hladilniku do nasl.dne.

Jaz sem ji sama delala in če je ostalo, sem jih tudi shranila do nasl.dne.

clock-img

27.05.2008, 16:06

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

Mislila sem doma narejene...

clock-img

27.05.2008, 17:27

clock-img

lili8

pencil-img

184

Jaz kar ostane zavržem, ker pride v stik s slino, in se mi ne zdi dobro, da bi to še enkrat pogrela. Zakaj pa ne narediš kašice in ji daš npr. pol, če pa ima premalo pa še dodaš? Tako bi po mojem ostanke brez problema shranila za naslednji dan.
Saj ti, če  bi npr. samo pol krožnika juhe pojdela tudi ne bi ostale polovice shranila za naslednji danuser posted image

clock-img

27.05.2008, 17:34

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pri nas mama poje kar ostane user posted image

clock-img

27.05.2008, 17:44

clock-img

Solero

pencil-img

466

Če kašica ostane, kar se zelo redko zgodi, jo navadno pokrijem in zaprem (ali v lončku na pokrovček, ali pa z alu-folijo), ter dam v hladilnik, pa tudi zunaj pustim kdaj kako, na sobni temperaturi, če vem, da jo bo pojedel kmalu.
Je pa odvisno, kaka kašica je.
Sicer pa tisti dve žlički, ki ostaneta, jaz pojem. Pri nas ne mečemo hrane v smeti.

clock-img

27.05.2008, 21:22

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

pri nas mama poje kar ostane user posted image

Pri nas je bilo tud tako...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

27.05.2008, 23:31

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

kar je bilo sadja, sem pojedla, sem komej čakala, če bo kaj ostalo, al pa naredila večjo količino. včasih sem tud zelenjavo pojedla. itak, če meni ni blo dobro, nisem dalaa mali. 

clock-img

28.05.2008, 01:58

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Kašico shranim v hladilniku in jo zamešam v skuto. Pazim na to, da ne preteče, več kot 8 ur, na primer. Se pravi, kar dopoldne ne poje, dobi popoldne. 

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

28.05.2008, 09:49

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

kar ostane nikoli ne dam še enkrat malemu za pojest, vržem stran ali pa sama popapcam.

clock-img

28.05.2008, 21:03

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Ponavadi ostanke pojem sama, kar mi sploh ne dela težavuser posted image . Včasih pa ostanek sadne dopoldanske malice shranim v hladilnik in ponudim po kosilu kot sladico. Ali pa konča v košu. Do drugega dne pa ne šparam nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem