writing-img

Če koga danes jezi mobitel...

clock-img

21.04.2012, 11:00

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Mene je, nato pa sem preko vez na internetu (ki pa delujejo) tole našla, na FB Mobitel so tole objavili:

"Zaradi napake na prenosni opremi prihaja do težav z delovanjem GSM in UMTS baznih postaj na področju celotne Slovenije. Naše ekipe napako odpravljajo. Prosimo za razumevanje."

clock-img

21.04.2012, 11:07

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

a! to je torej to.

tnx

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

21.04.2012, 11:09

clock-img

posh

pencil-img

1282

eh, sem se že poveselila dneva brez mobitela. pa kličem moža,...in dobim nalogo za opravituser posted image
firbec babji, zdaj pa mamuser posted image

clock-img

21.04.2012, 11:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.04.2012, 13:38

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Cel dopoldan kličem moža iz Simobila na Mobitel,skoz zasedeno jezna ko user posted image pošiljam Sms ni odgovora,zdaj pa prižgem računalnik,ker sem obupala in evo Mobitel ne delauser posted image ,zdaj pa lahko samo upam da pride čimprej domov ,ker neki dela na vikendu so se nam pa eni visoki obiski najavli ...user posted image

clock-img

21.04.2012, 18:40

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Javljajo, da so napake odpravljene.

clock-img

23.04.2012, 10:14

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Problem je ker ima Mobitel zastarelo omrežje in tehnologijo in to bi morali že zdavnaj urediti pa niso in to je lahko v prihodnje kar velika težava, saj se bo lahko to dogajalo še bolj pogosteje. moj fotr je bil tudi polovico dneva penast ker ni mogel nobenega poklicat in skakal naokrog. no edina pri hiši na tušmobilu in potem so si začeli vsi kar naenkrat sposojat moj telefon :)

clock-img

24.04.2012, 08:09

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: Nusika35

Problem je ker ima Mobitel zastarelo omrežje in tehnologijo in to bi morali že zdavnaj urediti pa niso in to je lahko v prihodnje kar velika težava, saj se bo lahko to dogajalo še bolj pogosteje. moj fotr je bil tudi polovico dneva penast ker ni mogel nobenega poklicat in skakal naokrog. no edina pri hiši na tušmobilu in potem so si začeli vsi kar naenkrat sposojat moj telefon :)

A bejžno, a to so ti pri TUŠkotu povedal, al pri Simobilu, ker to tud od zelo daleč ni res.

Zanimivo je, ko pride pri Mobitelu do izpada (ta je bil drugi v deset__ih letih) je cel halo in besna konkurenca začne podlo pošiljat SMSe okol. Ko pa njim dol pade je pa vse tiho.

Še zdaj se živo spomnim Simobilove kampanije po črni soboti okol leta 2001-2002, ki se je glasila Simobil omrežje, ki deluje...ja, tam kjer je signal.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 24.4.2012 8:22:26 >

clock-img

24.04.2012, 12:49

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

A bejžno, a to so ti pri TUŠkotu povedal, al pri Simobilu, ker to tud od zelo daleč ni res.

Zanimivo je, ko pride pri Mobitelu do izpada (ta je bil drugi v deset__ih letih) je cel halo in besna konkurenca začne podlo pošiljat SMSe okol. Ko pa njim dol pade je pa vse tiho.

Še zdaj se živo spomnim Simobilove kampanije po črni soboti okol leta 2001-2002, ki se je glasila Simobil omrežje, ki deluje...ja, tam kjer je signal.

Običajno je tako.....ker ko ima podjetje precej večji tržni delež kot ostala konkurenca, se pač manjši konkurenti precej ukvarjajo z "leaderjem", nemalokrat več kot s sabouser posted image ....in komaj čakajo, da pri "leaderju" nekaj gre narobe....

In glede na tržne deleže se ipad pri mobitelu tudi pozna pri uporabnikih bistveno bolj kot izpad pri simobilu....je pač večja množica jezna......user posted image

clock-img

24.04.2012, 13:13

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

....je pač večja množica jezna......user posted image

razen meneuser posted image
izpadi dobrodošli, ob sobotah seveda.

clock-img

24.04.2012, 13:22

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Jaz praktično nisem opazila, da je bil kak izpad, dokler nisem RRa prebrala......user posted image

Za vikend ne uporabljam dosti mobitela.....se aktivno posvečam družinskemu življenju.....ko pa mi zapaše malo družinske pasive, pa skočim na RR.....

< Sporočilo je popravil liliana -- 24.4.2012 13:23:44 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem