cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čebriček - pomoč oz. vprašanje

clock-img

26.03.2005, 21:52

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Pozdravljeni!
Mi imamo čebriček Tummy Tub in v njem Pia zelo uživa, a kaj ko ji postaja premajhen. Zanima me ali je čebriček BEBE JOU, ki ga imajo v Infantinu večji od Tummy Tuba.
Hvala za pomoč.

LP

clock-img

26.03.2005, 23:14

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Da, večji je, prav tako tudi Shantala, lp!

clock-img

27.03.2005, 13:44

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Sonka mi imamo Shantalo(nizozemska verzija Tummy tuba, je nekako do 1 leta, pa še mal čez, ker je na vrhu bolj širok. Sicer pa če za Tummya pravijo da se otrocu tudi po 1 letu kopajo v njem, ni :hudicek: da se v Shantali ne bi.

Lahko si ga ogledaš v našem albumu, in boš videla kako veliko prostora ima.

Za babe you pa ne bi vedla, oz.prvič slišim. Kaj ni v infantinotu Tummy tub?:zmeden:

:kuza:

clock-img

27.03.2005, 15:15

clock-img

niki5

pencil-img

1902

nam je pri 5 mesecih že tummy tub prav majhen :( ga komaj še noter stlačimo, ven je pa še težje :zmeden2:

clock-img

28.03.2005, 00:26

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Meni pa ti čebrički niso nič jasni. Naš se kopa v banjici in uživa, ko se raztegne in lebdi v vodi, pa z nogicami brca in jih ven tišči, se odriva itd. Tega v čebričku ne bi mogel počet, torej mu ne bi bilo tako zanimivo. Sklepam pač.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem