cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čep-stotič

clock-img

10.03.2008, 16:51

clock-img

Anonimen

Samo na kratko ali ste pri čepu opazile tudi kri ali ne? Kr pri meni je v prvo bila vmes kri, sedaj v drugo pa ne vem ali je to to ali ni. Zjutraj se mi je izluščila kepa sluzi, ful gosta, velika za približno oreh. Sedaj pa vse miruje. 

clock-img

10.03.2008, 16:54

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, se mi je odluščil tak roza čepek... malo je bilo krvi zraven. Je pa mi delovalo vse skupaj bolj kompaktno... trdno. Ne vem,kako ti naj to drugače opišem.

clock-img

10.03.2008, 17:03

clock-img

vila

pencil-img

163

Dan. Tudi pri meni je bilo v bistvu le malo več sluzi, to je bilo zjutraj, okrog druge popoldne sem imela malo roza izcedka, okrog pete popoldan so se začeli popadki, ki so se stopnjevali, brez kakršnih nadaljnih izcedkov, ponoči ob 2,35 pa sem že rodila, s tem, da sem bila v porodni sobi samo 40 minut. Po moje je boljš, da še počakaš, razn če ti odteče ali ti začne odtekat voda, potem pa brž pot "pod noge".

Srečno in čim lažji porod ti želim. 

SREČA JE OPOTEČA!

clock-img

10.03.2008, 17:17

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Pri meni je bil kot oreh velik skupek sluzi, vmes so bile krvave nitke(krvi pa ni bilo)!

clock-img

10.03.2008, 17:33

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja, bilo je rjavkasto krvavo.

clock-img

10.03.2008, 20:44

clock-img

marita

pencil-img

542

pri meni se je začelo z rdeče belim izcedkom, nadaljevalo pa z rahlimi krvavitvami med popadki, točno pred 8 dnevi. He, he, he. Rodila sem par ur kasnje.

clock-img

10.03.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

moj čep je bil en velik sluzast smrkelj s krvavimi nitkami.

clock-img

10.03.2008, 22:07

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

moj čep je bil en velik sluzast smrkelj s krvavimi nitkami.

Pri meni je bilo isto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem