writing-img

Čestitke Adminom RR

clock-img

27.10.2011, 16:26

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Čestitam Adminom RRuser posted image user posted image user posted image , ki so v roku nekaj minut zasledili in brisali temo Nikoli slike lahko naredim to pod vodo .... spet na novo registriranemu uporabniku, ki se pojavlja pod več nicki . Bravo, vsaj nekdo da se potrudi na svojem delovnem mestu.user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2011, 16:47

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Brinčika

Čestitam Adminom RRuser posted image user posted image user posted image , ki so v roku nekaj minut zasledili in brisali temo Nikoli slike lahko naredim to pod vodo .... spet na novo registriranemu uporabniku, ki se pojavlja pod več nicki . Bravo, vsaj nekdo da se potrudi na svojem delovnem mestu.user posted image user posted image user posted image

Hvala, včasih nam to ne uspe, smo pa vsi moderatorji prostovoljni user posted image

clock-img

27.10.2011, 17:44

clock-img

Star_a

pencil-img

318

Jaz pa ne čestitam,lahko samo grajam. Malo čudno,ker na sosednjem forumu sta samo 1-2 moderatorja in je vse neprimerno brisano v manj kot 2 urah,tuka pa več dni dni stojijo neprimerne temeuser posted image

clock-img

27.10.2011, 17:59

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: Brinčika

Hvala, včasih nam to ne uspe, smo pa vsi moderatorji prostovoljni user posted image

Ma dej šorti, čeprav je moderatorstvo prostovoljno, ste se sami odločili za to. In ne, ssvojega dela večkrat ne opravljate dobro in ažurno. Ko sem odprla temo na O portalu, se niti eden od vas ni oglasil, kaj šele da bi reagiral.

clock-img

27.10.2011, 19:48

clock-img

Colt

pencil-img

2988

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image we are the world...''user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

27.10.2011, 21:06

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image we are the world...''user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

28.10.2011, 13:38

clock-img

BellaB

pencil-img

410

in v cem je blo bistvo tiste teme?

sicer pa je bit moderator ful nehvalezno delo... se komot in prav kmalu znajdes pri nekaterih mimosunkih na shit listi user posted image

Sicer pa benika in Star_a... pomoje bi bili na RRju prav veseli kake dodatne roke kakega nadebudnega moderatorja/ke, ki bi 24/7 ob vseh drugih bolj bistvenih obveznostih dezural in lovil neprimerne teme. Zagotovo bi vaju z veseljem sprejeli v svoje vrste. user posted image

< Sporočilo je popravil BellaB -- 28.10.2011 13:44:57 >

clock-img

28.10.2011, 14:32

clock-img

Star_a

pencil-img

318

IZVIRNO SPOROČILO: BellaB

Sicer pa benika in Star_a... pomoje bi bili na RRju prav veseli kake dodatne roke kakega nadebudnega moderatorja/ke, ki bi 24/7 ob vseh drugih bolj bistvenih obveznostih dezural in lovil neprimerne teme. Zagotovo bi vaju z veseljem sprejeli v svoje vrste. user posted image

Naj kar iščejo naprejuser posted image

clock-img

28.10.2011, 16:54

clock-img

BellaB

pencil-img

410

No potem kaj ti ni jasno? Lazje vrtet jezik pa nergat, kot pa se javit za cujecega moderatorja, zavihat rokave in prispevat k dobrobiti skupnosti s svojim lastnim delom a? Aja sori... nimas casa. user posted image

clock-img

28.10.2011, 17:38

clock-img

Star_a

pencil-img

318

Meni je čisto vse jasno. ne vem kje tebi žulj žuliuser posted image

če imam jaz čas ali pa tudi ne,mislim,da se tebe to ne tiče.Ali pač?

clock-img

28.10.2011, 18:31

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Zanimivo, da se tisti nad 1000 ne pritožujemo kej dostiuser posted image Al smo se navadli?

clock-img

28.10.2011, 19:02

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
Zanimivo, da se tisti nad 1000 ne pritožujemo kej dostiuser posted image Al smo se navadli?

Jst skoz malo pljuvam.

clock-img

28.10.2011, 19:03

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

sicer pa je bit moderator ful nehvalezno delo... se komot in prav kmalu znajdes pri nekaterih mimosunkih na shit listi user posted image

Zase vem, da sem tudi brez moderatorstva na tej prav posebni listi. 

clock-img

28.10.2011, 20:06

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jst skoz malo pljuvam.

hmja..s tem pa prideš nad 10000 jauser posted image

clock-img

28.10.2011, 22:25

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Nanka jst se ne pritozujem, pa sem cist zelena tle :) Lahko pa se zmenimo drgac :P

< Sporočilo je popravil BellaB -- 28.10.2011 22:27:12 >

clock-img

28.10.2011, 23:03

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Nanka jst se ne pritozujem, pa sem cist zelena tle :) Lahko pa se zmenimo drgac :P

Nehaj, proti "pljuvačkam" sem tut jz čist zelena še user posted image

clock-img

29.10.2011, 11:24

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Temu jst strokovno pravim katalizatorji negativne energije in iskalci dlak v jajcu. Cas za nerganje da, cas za vlaganje v pozitivne spremembe ne. JBG, ko pa je pasivnost lazja oblika...

Sicer pa ne zdej stekat kot nerganje, ampak sam kot obvestilo... vcasih se mi pri odpiranju okna za odgovor oz za vpis posta pojavi naslednje:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/js/globalfunctions.asp, line 893

verjetno kaj v povezavi s serverjem, sam predvidevam da to ni kiks administratorjev in moderatorjev.

clock-img

29.10.2011, 11:49

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

No, jaz še nimam 1000, zato si privoščim in redno javkam, da ta forum potrebuje gumb 'opozori moderatoroja'. Tako bi vsi lahko pomagali počistiti ali tegale duhoviteža, ki kar naprej ene čudne linke lepi ali pa tiste, ki hočejo zastonj reklamo.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

29.10.2011, 19:18

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

še ena hinavska tema za brisat-ubogi otrok  v libiji reklama za compuser posted image

clock-img

29.10.2011, 22:59

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

še ena hinavska tema za brisat-ubogi otrok  v libiji reklama za compuser posted image

urejeno

clock-img

29.10.2011, 23:23

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

urejeno

Pa tale tudi: http://www.ringaraja.net/forum/Kaj_narediti_pri_agresivnih_otrocih%3F/m_5817723/tm.htm

clock-img

10.11.2011, 08:51

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

BRISAT TUDI TO : Moja sončna nahrbtnik 10.11.2011 3:08:59

clock-img

10.11.2011, 11:26

clock-img

alda

pencil-img

3570

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je vse kar lahko dodam!!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni