writing-img

Četrti carski rez

clock-img

07.05.2010, 17:22

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Za sabo imam 3 carske in me zanima, če je na forumu katera, ki si je upala zanosit četrtič in rodit. Me full mika, sam strah je pa tudi prisoten.

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

clock-img

07.05.2010, 17:36

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pri Pušenjaku imaš par zadev na to temo. 4. CR ni problem, če je maternična stena dovolj kvalitetna.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.05.2010, 17:40

clock-img

egleria

pencil-img

1336

po mojem je najboljše da vprašaš svojo G kak je s tem v tgvojem primeru. mislim da je vsaka ženska razred zase in ne moremo pri tem govorit neki na splošno..user posted image

clock-img

07.05.2010, 17:56

clock-img

živa

pencil-img

2366

Škoda, da nisi vprašala ob 3. CR zdravnika, ki ti ga je delal. Jaz sem ob 2. CR vprašala in je rekel, da za 3. ni problema, ker imam v redu maternično steno, s 4. pa bi jim naredila sive lase. No, jaz si 4. niti ne želim. Od 3 dalje so menda CR problematični, ker so samo 3 možnosti za reze maternice, potem morajo zarezati čez že obstoječe brazgotine.

Lp,

živa

clock-img

07.05.2010, 19:00

clock-img

egleria

pencil-img

1336

a po treh CR ni možnosti za naravni porod?

clock-img

07.05.2010, 19:04

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

a po treh CR ni možnosti za naravni porod?

Mislim da ne, ker med popadki lahko maternica poči.

clock-img

07.05.2010, 19:29

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Saj vsakič zarežejo v isto brazgotino. Problem je pri šivanju in celjenju brazgotine na brazgotino.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem