writing-img

Čeveljčki za prve korake

clock-img

04.07.2005, 16:12

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Naš sonček je začel kar nekaj capljati naokoli, če ga držimo za roke, zato bi bilo fino, če mu kupimo kakšne orng čeveljčke oz. sandalčke, ki lepo držijo nogico. Zato vas prosim za nasvet kje pogledati. Stari smo še ne 9 mesecev in nogico imamo še temu primerno veliko (beri majhno ;)). Za številko pa pojma nimam, ker je imel sedaj vedno kakšne baby sandalčke oz. supergice (platnene, bolj za šminkirat ;)).
Torej kaj priporočate za prvi "ta pravi" čeveljček?

LP; Bejba :rozica:

clock-img

04.07.2005, 16:37

clock-img

Anonimen

Iz kje pa ste? Če imate Bled blizu, imajo v Sončku super mehke čeveljče za take majčkene. Pa poceni so tudi.

clock-img

04.07.2005, 16:46

clock-img

willma

pencil-img

839

Mi smo tudi pri 9. mesecih kupili prve čeveljce:bravo:

Kupili smo Cicibančke ( http://www.ciciban.je.to/slo/first.asp ) in pa H&M "teniske". Cicibančki so sicer dragi, toda če imaš srečo, bodo imeli kakšne znižane.
Drugače pa smo s H&M čevlji tudi zelo zadovoljni.
Naš Žan je imel najmanjšo številko 18:)

lp
willma

clock-img

04.07.2005, 16:59

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Splišni, smo iz okolice LJ, tako da Sonček odpade.

Willma, a tudi pri nas v H&M imajo čeveljčke? Še nisem zasledila. Pa so trdi, da lahko pravilno hodi?

clock-img

04.07.2005, 17:14

clock-img

Anonimen

Naš je imel prve čevlje oz. teniske Nike - mehke, udobne kot copati. In od takrat vsako pomlad dobi nove - enake, samo par št. večje.

clock-img

04.07.2005, 20:03

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Tole je res zakon za take nogice:

http://preschoolians.com/category.asp?id=53
(originalna stran)

http://62.75.177.102/shop2/index.php?user=familyvienna&2=1&hkat=162&vskats=1
(naročila za Evropo)

LP.

clock-img

04.07.2005, 21:37

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Anja, pa si naročila po netu čeveljčke? In kakšna je poštnina? Drgač majo full luštne!!!

clock-img

04.07.2005, 22:11

clock-img

willma

pencil-img

839

Bejba, čeveljci v H&? so extremno mehki in od določene številke naprej imajo tudi primeren podplat (nezdrsjiv).
Jaz sem zelo zadovoljna z njimi, ker se po moji oceni nogica v njih še nabljižje obnaša bosi nogi.

clock-img

04.07.2005, 22:15

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

willma, kakšne so pa kaj cene? So bolj ugodni, kot cicibanovi?

clock-img

04.07.2005, 22:19

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Preschoolianse sem naročila po netu, z VISO, vse skupaj pride 40 EUR (poštnina pribl. 6 EUR, odvisno, kakšno pošto hočeš: navadno, hitro...).

clock-img

04.07.2005, 22:19

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

No, saj jaz se v bistvu ne spoznam toliko na to, je pa moja svakinja, ki je pediatrinja, za tamalo (9 mesecev) kupila cicibanove čeveljčke, ki so kao najboljši oz. najbolj primerni. Menda morajo za prve korake biti spredaj zaprti, da noga ne drsi naprej, številko pa imajo 19.

clock-img

05.07.2005, 07:19

clock-img

puncica

pencil-img

9847

nO NAŠA ima cicibančke in smo zadovoljni z njimi, sem iskala take s ortopedskim potplatom pa nikjer našla. Sicer pa ima naša najmanjšo možno število številko 17, ki jo zelo težko najdemo. Ja sej je cela bol drobcena. Po navadi imajo tako miceni tam okol 18-19 številko al pa večje. Sicer pa ti lahko tudi izmerijo nogico baje:zmeden2:

clock-img

05.07.2005, 07:38

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Po stanovanu BOSA NOGA, izven hiše pa pleteni sandalčki iz Gale v Intersparu. Sedaj ima nove Fisher Prish- ke pa ji ni korak ravno utečen.

:muca:

clock-img

05.07.2005, 09:03

clock-img

willma

pencil-img

839

H&Movi so noro poceni, cena ce suče tam od 1000 do 2000 sit.

Kar se pa tiče tega, da mora imeti otrok ortopedski podplat, pa so tako zelo deljena mnenja.
Mi osebno se tega sploh več ne držimo, na začetku sem bila zagovornica ortopedskih, zdaj pa mi je čist vseeno. Najraje vidim, da je bos;)

clock-img

05.07.2005, 12:54

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ja sej če je bos je še najboljš, naša pa noče bit, čevlčkov brez ortopedskega podplata pa nočem, ker vem kakšne težave je imem moj brat, ker je nosil take čevlje in še to ponošene, pa so mami rekl da naj čim več hodi in noga se mu je popravila.:bravo::bravo:

clock-img

05.07.2005, 15:48

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

Hojla,
jaz sem kupila moji Zali Cicibanove čevelčke v BTC-ju - hala A. Prodajalka ji je nogico izmerila, št.18 in pomagala pri izboru. Cene se sicer res gibljejo okoli 10 tisočakov:(, vendar so čevlji dobri. H& M-ove je imela, dokler ni začela hodit, zdaj pa uporabljava samo Cicibanove :bravo:ali pa je bosa oz. v nogavičkah z bremzicami.:sloncek:

clock-img

05.07.2005, 16:04

clock-img

Anonimen

Tudi mismo naši :duda: kupovali H&M "čeveljčke" dokler ni začela hodito, potem pa sem opazila, da v bistvu v njih zelo grdo hodi (levo nogico je vedno neslo malce navzven), od takrat naprej uporabljamo od H&M samo še copatke (v bistvu nogavička s semiš podplatkom), za čeveljčke in sandalčke pa je meni najbolj pomembno, da imajo dober opetnik in tako je dobila luštne pumice in ene luštne dieselke...

clock-img

05.07.2005, 16:14

clock-img

willma

pencil-img

839

puncica,

največjo napako, ki jo lahko naredimo je, da damo otroku na noge že ponošene čevlje. Zato po moje pri tvojem bratu niso bili problem neortopedski čevlji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem