writing-img

čaj-kdaj?

clock-img

29.11.2004, 10:21

clock-img

pikala

pencil-img

60

Živijo!
Zanima me, kdaj ste svojim malim začele dajati čaj po flaški.

clock-img

29.11.2004, 10:23

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz sem ga mojemu ponujala od 1 meseca dalje, pa ni hotel. Pit je začel šele pri 6,5 meseca.

clock-img

29.11.2004, 11:13

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Pri šestih tednih je skapiral kako to gre. Namreč piti po flaški. Najraje je takrat imel Plantex čaj proti krčkom.

clock-img

29.11.2004, 11:19

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Jaz sem ji ga ponudila šele pri 5 mescih. Prej sva se polno dojile.

lp:sloncek:

clock-img

29.11.2004, 13:15

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Baby čaj je sprejela šele pri 5.-h mesecih,mesec dni prej je pa začela piti vodo in pa kompotno vodo.
Pije pa iz kozarčka že skoraj dva meseca.

:muca:

clock-img

29.11.2004, 21:27

clock-img

Miško

pencil-img

189

Hi

Mi futramo našega otročiča s sladkanim čajčkom že od 1 meseca dalje, ker ga muči zaprtje:((:((:((. Dajem pa mu ga po žlički, ker se samo dojiva pa ga ne bi rada na stekleničko navadila.

LP

Miško&Matija

clock-img

29.11.2004, 21:53

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Jaz sem mu ga tudi že ponujala, od komarčka, pa bebe čaj, pa tudi vodo, pa nič ne prime. MOgoče naredi kakšen požirek, sicer pa cucelj kar po ustih premika. Se mi zdi, da še ne zna piti, saj se sicer polno dojiva.
Star pa je tri mesece.

Pa še to - pri pediatru ti strogo naročijo, da če dojiš, ponujaj dodatno tekočino, če je treba, po žlički. Jaz mislim, da ni pravila in da ni nujno, da če mu daš piti po flaški, bo potem zavračal zizo. Moja sestra je obema otrokoma dajala čajček že od parih tednov dalje, pa je dojila kar eno leto.

Babsy
:kuza:

clock-img

30.11.2004, 02:36

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Od prvega meseca dalje..komarčkov čaj Alete..ampak žal 'ne zna' piti po flaški (ali pa noče:zmeden:) in naredi le par požirkov, potem pa pljuva in se pači:zmeden: Najraje ima kar mlekca:)

clock-img

30.11.2004, 11:33

clock-img

pikala

pencil-img

60

Hvala za vse izkušnje. Mi smo stari tri mesece in sprašujem namreč zato, ker se Filip včasih zbuja ponoči tudi na uro in pol in ker je kar močan fant (dobrih šest kil), se mi ne zdi potrebno, da tako pogosto je, zlasti ne ponoči. Zato sem mislila, da bi ga poskusila potolažiti s flaško bebe čaja. Navadna duda namreč ne zaleže kaj dlje kot 10 minut. (ker nič ven ne priteče :) ) Kakšno je vaše mnenje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem