cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čaj drugič

clock-img

25.06.2008, 11:05

clock-img

15.7.

pencil-img

341

imam 6 mesečnika. in do zdaj sem mu dajala bebe čaj, pa komarčkov čaj. ne dojiva se več. in me zanima, če mu lahko dam kak drug- npr sadni čaj. ker je sedajbolj vroče in rabi več tekočine. no dajala sem mu tudi skoce brez glutena- tiste za dojenčke.  

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

clock-img

25.06.2008, 11:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

seveda lahko. naša je pila malina-šipek.
sokci brez glutena? prvič slišim, da bi sokovi meli gluten.. (sok iz žitaric? user posted image )

clock-img

25.06.2008, 11:49

clock-img

15.7.

pencil-img

341

sokci brez glutena? prvič slišim, da bi sokovi meli gluten.. (sok iz žitaric? )

nwm sam zadej na soku piše: po dop 6 m, brez glutena.

kaj je pila instant- al s filtra

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

clock-img

25.06.2008, 11:51

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

seveda lahko. naša je pila malina-šipek.
sokci brez glutena? prvič slišim, da bi sokovi meli gluten.. (sok iz žitaric? user posted image )

ne moreš verjet kje vse je gluten. Imam sodelavko s celiakijo in kar popadala sem, ko mi je razlagala kje vse uporabljajo pšenico: od sladoledov, jogutov, čokolade, salame......

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

25.06.2008, 12:01

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša je pila instant čaj. nič drugega razen mleka (in ta čaj) ni marala. po tem, ko ji je to steklo, sem ji počasi probala dat prekuhano vodo. to ji je blo všeč (čaja več ne mara - mogoče zato ker je poletje in je vroče), sadne sokove pa še zdaj ne mara.

clock-img

25.06.2008, 22:58

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

se kupijo tudi sadni čaji (hipp) in sokovi (frutek)
naš pije samo vodo (sokov in čajev ne mara) in sem mnenja, da voda resnično najbolj odžeja

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem