writing-img

čaji

clock-img

09.11.2005, 09:20

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Pozdravljene.

Mene nekaj zanima, par dni me je bolelo grlo, pa sem si skuhala sadni čaj (jabolko, itd..) in me je po tem ko sem ga spila 2 šalčki, hudo pekla zgaga vse popoldne. In sedaj me zanima, kaki čaji se priporočajo med nosečnostjo, da ga lahko brez skrbi pijem tudi večje količine....z limono.

Je to šipek, kamilica, hibiskus??

Lep pozdravček...user posted image

clock-img

09.11.2005, 09:24

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Jaz sem izogibam raznim zeliščnim, zdravilnim zadevam, ze od zacetka pijem veliko kamelice, pa sadne caje tudi, vanilija-jagoda, gozdni sadezi. Ceprav imam tudi sama velike tezave z zgago, mi je caji ne povzrocajo, ampak saj ves, pri vsaki je drugace.

Predvsem se izogibaj akkim mocnim zadevam, tako je meni v lekarni rekla.
Za zgago pa pij donat, jaz z njim spimuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

09.11.2005, 09:35

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Jest pijem planinski čaj, je najbolj nevtralnega okusa ali pa kamelico.

:)

clock-img

09.11.2005, 12:21

clock-img

Anonimen

meni je sadni čaj že prej full kislino delal. Zato jih ne pijem. Najraje imam planinski (gorski, planšarski) čaj ali pa kar bebe. Zeliščni v glavnem.

clock-img

09.11.2005, 12:36

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Čaja raje nobenega. Jest si raje kar kompot skuham. Njami. Se mi že sline cedijo.

clock-img

09.11.2005, 12:38

clock-img

Reja

pencil-img

545

Planinski, bebe in kamelica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem