writing-img

češnje, grozdje...8 mes.

clock-img

26.05.2008, 14:13

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

Torej, drage mamice....kako naj naši 8 mes. frkli ponudim češnje in grozdje?
Prosim za vaše izkušnje.

Hvala, lep dan in obilo otroškega smeha.

clock-img

26.05.2008, 14:19

clock-img

Volga

pencil-img

9346

ja, kako...pečko vzami ven iz češnje, pa ji jo daj. Kako pa naj bi drugače? A si mislila na kompot ali kaj? Grozdja pa vsi otroci ne marajo ravno zaradi teh m,alih pešk, ki jih ima noter. Edino, če ga razrešeš na pol in ven peške pobereš, samo to se meni ni dalo. Je preživale tudi brez grozdaj, če ga ni hotel jesti. Pa tudi ne vem, če je grozdje res dobro za tako majhne, lahko drisko povzroči.

clock-img

26.05.2008, 14:26

clock-img

Anonimen

Ja kako?! Peško sem dala ven, pa mu dala polovičko, torej samo mesnati del. Za prvič sem mu dala brez olupka, naslednjič pa z. Grozdja mu nisem še dala.

clock-img

26.05.2008, 14:58

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Grozdje nekatere otroke tudi napenja, tako, da po mojem ni treba dosti hiteti. Imajo pa v Hoferju grozdje brez pečk, če ga boš uvajala.

clock-img

26.05.2008, 15:31

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

prereži, peške pri grozdju in koščico pri češnji ven, razreži na male koščke, da jih lahko prime in ponudi otroku...

clock-img

26.05.2008, 15:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Iz češnje daj ven peško in ji ponudi. Jaz sem moji še kašice delala, da sem mešala npr. z banano ali katerim drugim sadjem. Ali pa je same jedla.
Grozdja pa moja ni marala dolgo, tudi če sem peške ven dala, ne. Šele okoli 17m si ga je sama z mize postregla in ga začela s peškami vred jest!user posted image

clock-img

26.05.2008, 17:44

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pečke/koščice ven, pa kar tako daš. Na nobene koščke ti ni treba rezati.

ČE ne bo hotela z olupkom, pa ji daš brez. Jaz sem moji na začetku iztisnila češnjo v usta, tako, da mi je olupek ustal v roki.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

27.05.2008, 11:36

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

Hvala za odgovore. Mala ima spodaj dva zobka in do zdaj sem ji dala samo kruh v roko.
Jooooooooj, ga lomim jaz. Še dobro da imamo forum, da malo izmenjamo izkušnje.
Me pa res zanima kako se bo obnašala.

Hvala in lep pozdrav!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem