writing-img

čebriček

clock-img

24.02.2010, 08:18

clock-img

lucika

pencil-img

2357

pri prvem otroku smo za kopanje uporabljali tommy tub čebriček, imeli smo sposojenega. Zdaj bi ga rada kupila, pa ne najdem zadeve nikjer. a katera ve, kje prodajajo, a katera mogoče celo prodaja?
imam pripravljeno banjico za prvo silo, a mi je čebriček resnično bil veliko boljši...

Hvala za ideje.

clock-img

24.02.2010, 09:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.02.2010, 10:46

clock-img

lilipu

pencil-img

40

evo,si že dobila ponudbouser posted image
drugače ga pa trenutno ni za dobit pri nas, meni so ga iz avstrije prinesl in je res mega.

clock-img

24.02.2010, 10:49

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz sem ga kupila za ta prvo in niti 1x uporabila - ko je prišla patronažna, je kopala v banjici in tudi mi smo potem ves čas kopali v banjici in si sploh nisem znala zamisliti, kako bi otroka sploh skopala v čebričku - a lahko dojenčka, ki še ne drži glavice sam, sploh sam držiš in umivaš, al morta biti za to 2? Ker v banjici zlahka kopaš sam.

clock-img

24.02.2010, 13:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Seveda tudi v čebričku lahko dojenčka kopaš sam user posted image . Pravzaprav je veliko bolj priročen, samo probat moraš. Pri nas se že tretji otrok kopa izključno v čebru. Ko ga umivaš s krpico, ga primeš tako kot v banjici, samo za čofotanje je pa dovolj, da ga podpreš s prsti pod bradico. Takole:

user posted image

In takole:

user posted image

Tu je bil mali star mesec in pol.

clock-img

24.02.2010, 13:25

clock-img

živa

pencil-img

2366

Meni je tudi v čebričku bolj priročno kopat dojenčka kot v banjici. Ima več opore in moja dva sta bolj uživala v čebričku kot v banjici. Kopala sem tako, kot je razvidno iz Jančikinih slikic. Imam pa Shantalo, ker je bila največja med čebrički, tudi kupljena v Avstriji.

Jančika, ooo, kolk je corti mali user posted image .

clock-img

24.02.2010, 14:50

clock-img

romy

pencil-img

580

pred 14 dnevi sem ga videla v Baby centru NM

clock-img

24.02.2010, 20:08

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

jest sm ga kupila v baby centru..mislim da je bebe jou, paše na isto stojalo kot banjica...meni je blo všeč.

clock-img

25.02.2010, 10:09

clock-img

_Tinaa_

pencil-img

21

Kakšne so pa kaj cene?

clock-img

26.02.2010, 15:44

clock-img

anajan

pencil-img

150

Jaz sem ga videla v Avstriji - Beljak, nakupovalni center Atrio (ni težko najti) http://www.atrio.at/default.asp. Cena je bila okrog 16 - 18€.

Vsak dan je nekaj posebnega.

clock-img

26.02.2010, 22:32

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem kupila Tummy tub čebriček, ko je bil mali star dva meseca in sva šla za nekaj dni k mojim staršem na "počitnice". Uporabili smo ga dvakrat, od tedaj dalje se praši na omari pri mojih doma...user posted image
Jaz sem se nakako bolj navadila na kopanje v banjici, je pa res, da je mali med kopanjem v čebričku zelo užival...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem