writing-img

čep-koliko pred D-dnevom?

clock-img

10.04.2005, 19:28

clock-img

SU

pencil-img

919

Danes ponoči me je zvijalo kot :hudicek:... In sem sledila tem "krčem" in ugotovila, da so na 20-25 minutk. In seveda vsa vesela, da je "to-to", grem na wc in opazim kri na spodnjicah. Se stuširam, uredim in se uležem nazaj. Krči pa ponehajo. In sem ugotovila, da še vseeno ne bo nič:(! Tudi današnji CTG ni nič pokazal, jaz pa že vsa na trnih... Da ne omenim, da sem spoznala, da malce pa bo treme in strahu, ko bo šlo zares!-sem že danes skoraj solzna postala :ups:. Zdaj me pa zanima-koliko prej se vam je kaj odluščil čep?? Mi že tko komaj čakamo... Da ne govorim, da sta obe najini familiji že 14 dni na trnih:)- in kar poskočijo, ko zazvoni telefon:). LP, Saša :nosecka:(40t.)

clock-img

10.04.2005, 19:30

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Meni se je ko so bili popadki na 5min.

clock-img

10.04.2005, 19:37

clock-img

dix

pencil-img

897

Meni pa počasi kar 2 tedna luščil, pri 1. porodu pa manj kot 24 ur, tako da ni pravila.

clock-img

10.04.2005, 19:42

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Pri nas 1 dan pred porodom, pri obeh.

clock-img

10.04.2005, 20:02

clock-img

deily

pencil-img

334

Su, sva že dve, ki čakave na akcijo.
Kako je kaj pri tebi z gibi? :zmeden:
A so še tako intenzivni?:ups:
Kdaj si imela oz. imaš rok?
Uživaj še naprej v pričakovanju :duda:

clock-img

10.04.2005, 20:20

clock-img

ava

pencil-img

15

Se pridružujem, jaz sem v 39. tednu pa tud že komaj čakam, prav tako budno spremljam vsak znak, ker so tud pri nas že vsi nestrpni. Se je pa meni baje čep odluščil že v četrtek (tako mi je rekel gin. ), vendar ne tako kot je običajno, v večji količini ampak bolj malo. Se je pa tudi moje dete zelo umirilo, jaz probam čim več hodit ( ne v hrib),mogoče bo pomagalo, je pa tko, da ko nekaj časa hodim, me že vse tišči in zateguje da začnem kar racat. Odprta pa sem 2 cm.

clock-img

10.04.2005, 20:59

clock-img

Anonimen

20 dni pred porodom.

clock-img

10.04.2005, 21:10

clock-img

NinKa

pencil-img

946

2 dni preden so nastopili popadki....

:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

11.04.2005, 13:07

clock-img

SU

pencil-img

919

deily, naš :duda: je tako len, da me včasih že presneto skrbi. Tja do 19h naštejem kakšen dan le 6-7 gibov in potem šele po 20.uri oživi in potem se giba 3 ure skupaj:zmeden2:! PDP sem imela včeraj (10.4.) in mi je že prav tečno-posebej, ker mi vsak, ki me vidi "teži": A še nisi šla?? Kdaj pa bo?? Joj, tale bo pa trmast, če noče ven!:grrr: itd. itd. Jutri imam CTG in pregled. Srčno upam, da bo kaj videti!! Ja, čep se pa po malem še vedno izloča, tako da je pravi šok nositi vložke-po taaakooo dolgi "abstinenci":)- :)-!! deily, kdaj imaš pa ti rok/si ga imela? Držite pesti, da bo kmalu! LP, Saša :nosecka: in :duda: +1dan

clock-img

11.04.2005, 21:38

clock-img

mammy26

pencil-img

634

joj, jaz pa pri svojih sploh nisem opazila da bi se mi odluščil oz. se mi je tik pred porodom, saj je šlo vse tako hitro. Sedaj pa bomo videli kako bo!

lep večer, :nosecka: 32t 5/7

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem