writing-img

čiščenje ušesnega masla

clock-img

01.03.2009, 12:56

clock-img

soncnica07

pencil-img

87

Zanima me, kolikokrat na teden 2-letnikom čistite ušesa? Vem, da ušesno maslo mora biti, vendar se mi vseeno zdi, da ga ima hčera preveč.
Hvala za odgovore in lp.

clock-img

01.03.2009, 13:45

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Mi včasih tudi na dva dni... 

clock-img

01.03.2009, 19:20

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Naša je sicer stara 14 mesecev in pol, ušesno maslo pa ji čistim po potrebi - ko ga pač vidim v ušesu. Vsekakor pa to ni 2x na teden. Je pa to verjetno odvisno od vsakega otroka, koliko masla ima, predvsem pa od kakšnega vnetja...

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

01.03.2009, 20:00

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Naša je sicer stara 14 mesecev in pol, ušesno maslo pa ji čistim po potrebi - ko ga pač vidim v ušesu. Vsekakor pa to ni 2x na teden. .

Enako. Meni je P zabičala, da naj s palčko nikoli ne segam v sluhovod, ker se čisti samo (se samo izloča), s palčko pa maslo samo potisneš nazaj noter. Zato je treba čistiti res samo na zunanji strani. 2x tedensko se meni zdi pretirano.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

01.03.2009, 20:38

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Moji štiriletnici čistim ušesa na 2 - 3 dni! Ima ogromno masla, čistim pa samo tisto, kar se vidi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem