cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čist je nehala čebljati

clock-img

29.03.2005, 19:15

clock-img

s1

pencil-img

45

imamo 3,5 mesečno punčko, ki je zadnje cca 10 dni čist nehala čebljati:(. ful je že čebljala se pogovarjala, ustnice krivila na razne načina, spuščala različne glasove. zdaj se pa ful matram, jo ogovarjam, spodbujam ... pa se samo sladko smeji in brca in krili z rokcami. glaskov pa nič več.

kako to, mislite, da ima samo takšno obdobje?

pred parimi dnevi sva jo z očkom tudi pripravila će do glasnega smeha, zdaj pa tudi tega ni nič več:zmeden:

hvala:rozica::rozica::rozica:

clock-img

29.03.2005, 19:19

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...ma ne vem...jst mam pr Zari obcutek da sproti pozablja stvari,ker se ji tolk dogaja...tud so bila obdobja ko po cel teden ni blo nic klepetanja,samo smeh...
lp

clock-img

29.03.2005, 19:37

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Po moje ima tako obdobje, sej se tolk dogaja okol nje, da ne more folgat:)- Po moje bo spet začela kaj kmalu, nič bat, če je že čebljala bo spet. Naša je tud sproti pozabljala stvari se mi zdi:)-

clock-img

29.03.2005, 19:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pride, pa mine, pa spet pride....pa seveda spet mine:).

clock-img

29.03.2005, 20:18

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

... kot doooolg spanec, pride, pa mine...:)-

clock-img

29.03.2005, 20:29

clock-img

Zea

pencil-img

327

Naša je tudi že pri dveh mesecih ful razno razne glasove spuščala zdaj pa že več kot en mesec le aaaa in eee! Moja mama, ki je psihologinja, me je čisto pomirila. Gre zato, da se otrok (oz. njegovi možgani)ne more ukvarjati z več kot enim 'projektom' naenkrat. Npr. če se je zadnje čase ukvarjal z obračanjem iz hrbta na trebuh (motorika) potem se ne more istočasno še ukvarjati z razvojem govora! To je zelo običajno in baje smo mi starši čisto preveč panični!

Naša se je namreč (4,5m) ravno naučila obračanja in oče mi je rekel nekaj v tem stilu: 'A ti sploh veš koliko strokovnjakov leta in leta razvijajo robot, da se zna obrniti! Ona pa se je tega naučila v tako kratkem času, ti pa pričakuješ, da bo še govorila zraven!'

Torej brez skrbi! Če trenutno ne govori pa sigurno nekaj drugega možgančnki razvijajo!

clock-img

29.03.2005, 20:39

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Pri nas se je tudi začelo čebljati že pri 2 mesecih, pa je kar nekam izginilo! Kdaj se je spet pojavilo ne vem...vem le to, da je tudi mene skrbelo...brez razloga!:sloncek:

clock-img

29.03.2005, 21:18

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Pri našem je bilo isto - pa tako luštno je grulil... Potem je pri kakih pol leta začel uporabljati čisto druge glasove.

clock-img

29.03.2005, 21:25

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

evo, pri nas je isto. in se spomnim, da sem to nekje prebrala, pa sem seveda pozabla kje. mi mož ni verjel, da bo tko. no zdaj pa vidi, da je res. se pa zdaj na vse grlo smeji ali pa godrnja. godrnja pa tako, da vsi mislijo, da je kaj narobe. ko jo pa začnejo zaskrbljeno ogovarjati, se jim pa zareži na ves glas. skratka, mala nas je mal začela hecat:)-

clock-img

30.03.2005, 09:14

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

tudi naš je imel obdobje molka :)- in me je tudi že skrbelo. Potem pa kar naenkrat dar govora in ko je zadovoljen samo jamra, godrnja, prede, se pogovarja, smeji,...
Otroci baje kar pozabijo stvari. Naš se je tudi že sam obračal iz trebuščka na hrbet, pa je zgleda pozabil. Sedaj razvija neko novo tehniko obračanja, pri kateri ga roke malo j...., pa ne ve kam z njimi :)-, zato se ne obrne. Ne vem zakaj mu stara tehnika ni bila všeč :zmeden:.
Ja, takšni so naši sončki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem