writing-img

črne črtice na zobkih - bakterije

clock-img

12.03.2009, 12:50

clock-img

mammi

pencil-img

17

13 mesečna deklica ima na vseh zobkih spredaj črne črtice, po obisku otroškega zobozdravnika, naj bi te črtice povzročale neškodljive kromogene bakterije. Tega se po njihovem mnenju ne da odstraniti, je pa zelo zelo zelooooooo grdo. Če ima katera podobne težave in jih je kako rešila, prosim za pomoč.  

< Sporočilo je popravil mammi -- 12.3.2009 12:52:10 >

clock-img

12.03.2009, 13:15

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

Prvič slišim za to  user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

12.03.2009, 14:30

clock-img

mammi

pencil-img

17

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Prvič slišim za to  user posted image

Zobozdravnica pravi, da je tega vedno več! To ima že skoraj vsak tretji otrok!! Menda izgine v puberteti, če pa je zelo moteče pa začasno odstranijo s poliranjem, lahko se naslednji dan zopet pojavi!!

clock-img

12.03.2009, 16:10

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Tudi mi smo to imeli in je rekla, da so to bakterije v slini in je s časoma precej izginilo, ko je otrok res jedel vse. Nam je pa vsakič ko smo bli pri zobozdravniku tudi ona sčistila  kolikor je bilo seveda to mogoče.

clock-img

12.03.2009, 18:04

clock-img

mammi

pencil-img

17

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Tudi mi smo to imeli in je rekla, da so to bakterije v slini in je s časoma precej izginilo, ko je otrok res jedel vse. Nam je pa vsakič ko smo bli pri zobozdravniku tudi ona sčistila  kolikor je bilo seveda to mogoče.

Koliko pa je bil star otrok, da je začela čistiti???? Vam je predlagala kakšno pasto ali kaj podobnega?

clock-img

13.03.2009, 10:32

clock-img

mammi

pencil-img

17

IZVIRNO SPOROČILO: mammi

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Koliko pa je bil star otrok, da je začela čistiti???? Vam je predlagala kakšno pasto ali kaj podobnega?

clock-img

13.03.2009, 12:11

clock-img

Marelica

pencil-img

1176

Pri nas je to imela tastarejša, pa ji je čez kar nekaj časa (mesecev) samo izginilo. Pa nam je tudi zobozdtravnik rekel, da so to bakterije in ni nič takega. Ni odstranjeval!

clock-img

13.03.2009, 12:27

clock-img

mammi

pencil-img

17

marelica hvala za odgovor, upam da bo tudi naši izginilo čimprej!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem