writing-img

črtica CB?

clock-img

22.02.2008, 16:48

clock-img

ninyka

pencil-img

34

živjo punce!kot sm vam že sporočila user posted image nisem imela že od 2.1.ampak vse do sedaj mi ni nč pokazalo,vedno -.danes zjutraj pa sem delala test CB in je bila zelo,zelo rahla druga črtica.ali je katera imela podoben primer in je bila user posted image
hvala vam.

clock-img

22.02.2008, 16:57

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Meni se je pokazala rahla črtica in danes sem v 21. tednu.
Sicer pa ponovi test čez par dni.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

22.02.2008, 17:08

clock-img

Anonimen

Tudi midva sma imela rahlo črtico, in sem bila user posted image .

Preberi navodila CB- kolikor se spomnim, tam piše, da je tudi v primeru, da je druga črtica slabo vidna, nosečnost potrjena, in da je to zaradi trenutno še nižje vrednosti nosečniškega hormona.

Ponovi test čez nekaj dni, in črtica bo zagotovo močnejša!

Čestitke!

clock-img

22.02.2008, 17:17

clock-img

ninyka

pencil-img

34

sam včeri sem bila na zdravniškem pregledu in mi niso nč rekli.a moreju v labaratoriju posebi nardit pregled za nosečniški hormon,ker ti drugače tega ne nardijo.sam črtica je bla res ful slabo vidna če si vredu od blizu pogledal se je mal vidla.

clock-img

22.02.2008, 17:20

clock-img

Anonimen

Za nosečniški hormon je poseben laboratorijski test, in se na drugih izvidih ne vidi.

clock-img

22.02.2008, 17:22

clock-img

Anonimen

Sem preverila sedaj odpusno pismo iz bolnice- pregledati ti morajo BETAHCG- se tem se potrdi nosečnost.

clock-img

22.02.2008, 17:25

clock-img

Rosi*

pencil-img

266

Čez par dni ponovi test.

Sicer pa mislim, da boš takrat tudi zagledala user posted image , vendar močnejšo drugo. user posted image

clock-img

22.02.2008, 17:42

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Men se je tut slabo vidla, bila pa jeuser posted image . Čestitke, mislim, da boš čez 9 mesecev zibalauser posted image

clock-img

22.02.2008, 20:42

clock-img

tiana

pencil-img

206

ninyka a prej si pa tud test delala pa ti ni nč pokazal?zj pa?sprašujem namreč ker tud js od takrat nism melauser posted image ,pa sm delala test pred 10 dnevi pa ni nč blo-

....za dežjem vedno posije sonce...

clock-img

22.02.2008, 23:33

clock-img

ninyka

pencil-img

34

tiana ja sm delala test z BC in je ni nc pokazalo,dans zjutri sm pa naredla z CB pa je bla zelo rahla komaj vidna druga črtica.zato me je pa zanimalo ali je katera imela podoben primer in je bilauser posted image .držim pesti da bo tudi pr tebi + oz.user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

Najbrž bo kar za čestitat! Vse dobro!

clock-img

23.02.2008, 22:31

clock-img

Anonimen

Iz lastnih izkušenj vem, da črtica je črtica!

SREČNOuser posted image

clock-img

25.02.2008, 12:35

clock-img

mmanca

pencil-img

67

Da boš popolnoma prepričana, ponovi test, mislim pa da ti že lahko ČESTITAMO!!!!user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

clock-img

25.02.2008, 13:14

clock-img

ina82

pencil-img

272

tudi pri meni je bila zelo rahla druga črtica, tako da sem še isti dan šla na krvni test ki pa je nosečnost samo potrdil tako da ti lahko samo čestitam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem