cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čuden občutek

clock-img

20.10.2004, 10:54

clock-img

simonas

pencil-img

887

Pozdravljene!

Sem nihala med tem ali bi pisala ali ne, pa ugotavljam, da nimam kaj izgubiti, le pridobim lahko kaj...

Imam nek tak čuden občutek v trebuhu. Že dva, tri dni me tako čudno ščipa. Ne morem rečt, da me boli, ampak nekako ščipa.

Pri G sem bila pred enim tednom, pa je rekla da je vse OK, tako da mislim, da glede tega ni nič. Niti nimam kakega čudnega izcedka, ki bi nakazoval na vnetje.

Občutek je približno tak kot pri M, le malo bolj blage oblike in se pojavi pa mine, pa spet pojavi pa mine...

Ali je imela katera kaj podobnega? Ima kdo kakšno idejo kaj se to dogaja z mano?

Simona:muca:

clock-img

20.10.2004, 18:10

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Lahko je ovulacija. Lahko pa da boš postala mamica

clock-img

21.10.2004, 07:27

clock-img

simonas

pencil-img

887

Hvala za odgovor! Naj se ti besede pozlatijo:rozica:. Zbadanja danes ni več, tako da me je skrb minila.

Hvala!

Simona:muca:

clock-img

21.10.2004, 07:35

clock-img

VALENTY

pencil-img

295

Je pa tko,kt da bi sebe poslušala.Le,da jaz svojo prvom.po 9 mes. še čakam.Tud jaz sem zanč pisala neki podobnega in glej šment;spet me boli,tko da zgleda da bo res najbol poklicat G.Če pa kera kej več ve o tem povedat,pa tud jaz ne bom nič jezna.
Zate pa držim pesti,mogoče pa le je :angel: v trebuščku.
Lp:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem