writing-img

čudna utrujenost

clock-img

07.05.2008, 10:10

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

pozdravljene!

od začetka tedna me muči nenormalna utrujenost... ponoči spim, popoldan spim... in skos sem zaspana in utrujena. imam celo temno vijolične podočnjake. kot smrtnik sem.

jutri pa nastopim 33. teden nosečnosti.

ima katera kakšno idejo zakaj je tako?

clock-img

07.05.2008, 10:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.05.2008, 10:53

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Inigo, mogoče se ti je kri poslabšala. Kar opisuješ, so tipični znaki pomanjkanja železa v krvi. Zelena zelenjava, rdeča pesa, suho sadje, rdeče meso .... to je enkaj od prehrane, kar izboljšuje kri.

clock-img

07.05.2008, 11:29

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Inigo, mogoče se ti je kri poslabšala. Kar opisuješ, so tipični znaki pomanjkanja železa v krvi. Zelena zelenjava, rdeča pesa, suho sadje, rdeče meso .... to je enkaj od prehrane, kar izboljšuje kri.

Se podpišem...
...pa kakšen nadomestek železa v obliki tablet ali sirupa je dobro vzeti (je na recept). Pojdi do svoje osebne zdrav., naj ti vzamejo kri, boš videla kako in kaj.
Jaz sem imam tudi pomanjkanje železa in se mi je na začetku kazalo v obliki kronične utrujenosti. Zdaj moram železove tablete jesti do konca user posted image in na vsaki krvni sliki je kri boljša. Utrujenosti pa že dolgo nimam več, prej nasprotno, sem polna energije user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

07.05.2008, 13:59

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz sem bila kot zombi na začetku nosečnosti, so mi pa ugotovili, da imam težave z ščitnico. bila sem skos utrujena, prespala sem vse popoldneve, nisem imela nič energije... kljub spanju sem bila še vsedno utrujena. zdaj jem tablete in je super, imam veliko energije!!

clock-img

07.05.2008, 15:35

clock-img

soja

pencil-img

41

Pij veliko tekočine!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem