cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čudni znaki?

clock-img

25.03.2008, 11:53

clock-img

tinči25

pencil-img

45

lep pozdravček vsem. alora user posted image  pričakujem 29.3.2008, ampak že nekaj časa delava na tem da bi imela še engauser posted image , sedaj pa imam nek rozast rjav izcedek in me bolijo prsi za crknit, okoli bradavičk imam belo in tmno rdeče kot da bi imela zatečene spodaj pa čutim kot da se mi bo ravnokar ulila!!!

ali ima že katera takšne izkušnje? prosim za nasvet.

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

clock-img

25.03.2008, 12:11

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

hoj,

moja prijateljica je imela par dni prednj bi morala dobit user posted image  tud rozasto rjav izcedek, ki je trajal dobra dva dni. No user posted image  pa pol ni blo. Je bla noseča. Tko, da je mogoče tud pri tebi to znak za ugnezditveno krvavitev. Držim pesti, da si srečka user posted image .

Pozdravčki

clock-img

25.03.2008, 15:25

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Jaz imam praktično vsak mesec nekaj dni pred M rjavkast izcedek, ki mu sledi M. Upam, da je pri tebi drugače.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem