writing-img

ŠE ENA

clock-img

26.12.2006, 09:59

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

.. ki je na božično jutro ugledala user posted image user posted image .
Mož in sinek sta še spala, ko sem naredila test in ga zavila v veliko škatlo. user posted image
Joj, kako je bil mož šokiran!! Prve besede so bile:"Pa saj sva samo 4x user posted image !!"
Res je, da nama je uspelo že takoj prvi mesec poskušanja, zato sva oba še toliko bolj presenečena in seveda vesela. user posted image
So me pa moževe besede najprej zelo užalostile, saj je bilo to vse, kar je rekel in kot v prvi nosečnosti, sem tudi zdaj zelo čustvena in se zjokam za vsako bedarijo. Potem je seveda prišel do mene in me objel ter rekel, da je  srečen, če je tako, ampak ga je strah, da bi se prehitro veselil.

Naj še povem, da sem test naredila 4 dni pred predvideno user posted image in se je že videla črtica!! Sem pa že prej čutila, da se z menoj nekaj dogaja, saj mi je bilo slabo, pikalo me je v jajčnikih, bolela so me prsa..

Naš skoraj tro letnik se že veseli, da bo dobil bratca in mi razlaga, kako se bosta igrala, kako ga bo cartal...

Upam, da se tudi vsem vam izpolni največja želja user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2006, 10:07

clock-img

total

pencil-img

4453

čESTITKE......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo Božično darilo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

26.12.2006, 10:33

clock-img

ANDREJA 75

pencil-img

264

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

clock-img

26.12.2006, 10:57

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2006, 11:33

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Neverjetno lepo je brati taka sporočila! ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki upamo na user posted image user posted image v letu, ki prihaja...SRČNO SI ŽELIM ZA VSE NAS, DA ČIMPREJ UGLEDAMOuser posted image user posted image , SMO SREČKEuser posted image IN POTEM RAZVAJAMO SVOJEuser posted image .

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

26.12.2006, 14:01

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2006, 14:45

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Iskrene čestitke tudi z moje strani, vsem pa vse srečno v letu 2007!

clock-img

26.12.2006, 16:11

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2006, 17:21

clock-img

Anonimen

Čestitke in lepo user posted image

clock-img

26.12.2006, 17:32

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

user posted image č e s t i t k e user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

26.12.2006, 18:28

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Čestitke tudi tebiuser posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo in mirno user posted image . Tole je pa res lepo božično darilo. Pusti se razvajati.

clock-img

26.12.2006, 20:02

clock-img

katipi

pencil-img

937

Vse najboljše ti želim v user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2006, 21:33

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2006, 05:31

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

user posted image user posted image Čestitke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

27.12.2006, 07:54

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Hvala punce za čestitke.
Naj povem, da sem zjutraj naredila še en test BC mini in je bila črtica še vedno malo slabše vidna. Jutri bi drugače morala dobiti user posted image .
Ampak kolikor sem brala, vas je bilo več takšnih, ki so pred predvideno user posted image imele slabše vidno črtico. Test bom čez 2 dni spet ponovila in zdaj upam, da bo črtica močno vidna, saj me je že strah, da sem se prenaglila, čeprav imam vse user posted image znake. Slabo mi je, prsa me bolijo, v spodnjem delu trebuha me pika, trebuh pa imam tudi zelo napet..

No, upam, da bo vse OK in enako želim vsem vam ter seveda, da čim prej ugledate magični user posted image user posted image .

LP

clock-img

27.12.2006, 08:17

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Iskrene čestitke, lepo user posted image  in zdravega user posted image  ti želim.

clock-img

27.12.2006, 17:42

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image user posted image  Iskrene čestitke in vse dobro!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

27.12.2006, 17:43

clock-img

Anonimen

Čestitam! user posted image user posted image user posted image
Srečno ter zdravo nosečnost ti želim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem