writing-img

Šampon za lase..

clock-img

10.07.2008, 18:59

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Moja deklica(3 in pol)ima prhljaj v lasišču in jo to zgleda srbi,ker se dosti čoha.Uporabljam Johnsonov šampon in mi sploph ni ne vem kaj,pa niti ne dišijo preveč umiti laskiuser posted image .Mi svetujete kakšnega primernega,da odpravima prhljaj?

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

10.07.2008, 19:50

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Mi tudi uporabljamo tega, pa mi tudi laski ne dišijo preveč user posted image .

Za tvojo težavo bi ti svetovala, da vprašaš v lekarni ali pa pri pediatru.

clock-img

10.07.2008, 20:09

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Mislim,da bo to najboljše jauser posted image hvala in lp!

clock-img

10.07.2008, 20:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.07.2008, 21:00

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Temenca?Zdaj pri treh letih?Nevem no,kr jih nikol ni mela.Nekaj to je ,pa nevem kaj,sem najprej mislila,da so uši al gnide,samo te so na laseh ne?

clock-img

10.07.2008, 21:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Zadnjič sem prvič kupila johnson šampon za tamalo in si najprej sama z njim umila lase. Dobila sem prhljaj, tako da očitno je to od šampona. Diši tudi ne tako zelo.

Drugače pa vprašaj v lekarni, bo najbolje.

clock-img

10.07.2008, 22:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.07.2008, 07:29

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

v lekarni vprašaj in mogoče od mustele ker je full kvalitetna

clock-img

11.07.2008, 18:40

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Temenca pri 3l? niti ni tak mimo. naša tudi ni imela kaj pretirano dosti temenc, ko je bila še dojenček, zdaj pri 3l pa ima po celi glavi. in to polno. z enega dneva na drugi dan. a je to lahko posledica bazenske vode na kopališču?

cs.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

11.07.2008, 18:43

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mislim, da se bo stanje popravilo, če se boš na daleč izognila Johnsonovim izdelkom...

lp

clock-img

11.07.2008, 19:14

clock-img

majcci

pencil-img

521

Naša je tudi še imela enkrat temenca, ko je bila stara tam 2-3 leta.
Je pa možno, da to nastane pri večjih otrocih zaradi potenja, vročine. Ali pa tudi zaradi bazena.
Drugače je prhljal bolj bel, temenca pa bolj rumena.

clock-img

11.07.2008, 20:29

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Nisem vedela da je možno dobit temenca tudi tako poznouser posted image Zanimivo..Šampon bom pa res menjala,kr že dolgo odlašam..aja..pa tud od eucerina mi ni bogve kaj dišal ,po pranju.Hvala vsemuser posted image

clock-img

12.07.2008, 20:21

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

2-3letniki imajo ze vec las, bolj so aktivni in se zato bolj potijo, posledica so pogosto temenca. Priporocam sampon od Mustele, za temenca. NAm pomaga. Ga pa uporabljamo tudi sedaj, ko temenc ni.

Lp

clock-img

12.07.2008, 20:51

clock-img

April

pencil-img

5459

http://www.theecologist.org/pages/archive_detail.asp?content_id=492

sigurno je kriv šampon, ki je čisto preveč agresiven glede na sestavine.  V gornjem linku si preberi kaj vse vsebuje.
Če boš kupovala naravne sestavine, se bo koža izboljšala. Za vsako stvar pa tud ni treba k zdravniku. V lekarnah pa tud redko kaj pametnega dobiš. Poglej v sanolabor, večji mercatorji imajo tudi tak kotiček... pa v internetnih trgovinah.
Če ne boš najdla, ti lahko konkretno napišem.

clock-img

12.07.2008, 21:09

clock-img

April

pencil-img

5459

Hair & Body Shower Shampoo (200ml) - Neutral by Lavera

Extra Mild Neutral Shower Shampoo for irritated hair and scalp.
Developed by respected German natural cosmetics brand Lavera, the Neutral range offers skin care without irritation and is perfume free.
Neutral Shower Shampoo ensures that allergic and sensitive skin remains soft and smooth, even with frequent showering.
This extra mild shampoo and bodywash was developed to minimise risk of allergy and has been dermatologically tested on volunteers with very sensitive skin and allergies. Certified Organic Ingredients. Vegan.
Skin Type: Very sensitive and allergic. Also ideal for use during homeopathic treatment.
Tale šampon bi bil primeren in se ga dobi tudi pri nas.

clock-img

12.07.2008, 22:47

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Kranjcanka, kje pa nabavljate tale šampon od Mustele?

cs.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

12.07.2008, 22:47

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Imajo ga v lekarni.

clock-img

13.07.2008, 13:04

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ne morem verjet, johnson šamponi za otroke in so eno navadno sranje!user posted image

clock-img

13.07.2008, 13:58

clock-img

Annny

pencil-img

4837

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Ne morem verjet, johnson šamponi za otroke in so eno navadno sranje!user posted image

Res je Johnson eno navadnjo sranje (pa tudi Head&Shoulders.. in večinoma vse iz 'družine Procter&Gamble')
Verjetno misliš tisti rumeni Johnsonov šampon za otroke, ki tako omamno diši...tega mi je enkrat prinesla tašča (ga je kupila, ker so ga tako na veliko reklamirali, kako je fajn za otroke)in je bil res prava polomija...že ko sem sama umila z njim lase, sem imela tako puste in suhe (pa nimam prav nič zahtevnih las)...si raje ne predstavljam, kako je pri daljši uporabi. Kar se pa npr. Head&Shoulders tiče, ga po moje kritizirajo vsi po vrsti, ker ima 'kontra-efekt' - recimo kupiš šampon proti prhljaju in imaš potem prhljaja še kake trikrat toliko, kot prej..sama kemija. V bistvu sploh ne vem, kateri šampon bi bil res ok...po sestavinah sodeč npr. Alverde iz DM-a ali kaj takega.. Lp

clock-img

14.07.2008, 09:47

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

csaje

oprosti, sem pozna. Kot so ze odgovorile- v lekarnah.

Lp

clock-img

14.07.2008, 11:35

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

Našemu fantu( 3,5 let) sem tudi z Mustelo peno lepo temenca stran spravila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem