Moja deklica(3 in pol)ima prhljaj v lasišču in jo to zgleda srbi,ker se dosti čoha.Uporabljam Johnsonov šampon in mi sploph ni ne vem kaj,pa niti ne dišijo preveč umiti laski
.Mi svetujete kakšnega primernega,da odpravima prhljaj?
Za tvojo težavo bi ti svetovala, da vprašaš v lekarni ali pa pri pediatru.
Mislim,da bo to najboljše ja
hvala in lp!
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
v lekarni vprašaj in mogoče od mustele ker je full kvalitetna
Temenca pri 3l? niti ni tak mimo. naša tudi ni imela kaj pretirano dosti temenc, ko je bila še dojenček, zdaj pri 3l pa ima po celi glavi. in to polno. z enega dneva na drugi dan. a je to lahko posledica bazenske vode na kopališču?
cs.
Naša je tudi še imela enkrat temenca, ko je bila stara tam 2-3 leta.
Je pa možno, da to nastane pri večjih otrocih zaradi potenja, vročine. Ali pa tudi zaradi bazena.
Drugače je prhljal bolj bel, temenca pa bolj rumena.
Nisem vedela da je možno dobit temenca tudi tako pozno
Zanimivo..Šampon bom pa res menjala,kr že dolgo odlašam..aja..pa tud od eucerina mi ni bogve kaj dišal ,po pranju.Hvala vsem
http://www.theecologist.org/pages/archive_detail.asp?content_id=492
sigurno je kriv šampon, ki je čisto preveč agresiven glede na sestavine. V gornjem linku si preberi kaj vse vsebuje.
Če boš kupovala naravne sestavine, se bo koža izboljšala. Za vsako stvar pa tud ni treba k zdravniku. V lekarnah pa tud redko kaj pametnega dobiš. Poglej v sanolabor, večji mercatorji imajo tudi tak kotiček... pa v internetnih trgovinah.
Če ne boš najdla, ti lahko konkretno napišem.
Hair & Body Shower Shampoo (200ml) - Neutral by Lavera
Extra Mild Neutral Shower Shampoo for irritated hair and scalp. Developed by respected German natural cosmetics brand Lavera, the Neutral range offers skin care without irritation and is perfume free.
Neutral Shower Shampoo ensures that allergic and sensitive skin remains soft and smooth, even with frequent showering.
This extra mild shampoo and bodywash was developed to minimise risk of allergy and has been dermatologically tested on volunteers with very sensitive skin and allergies. Certified Organic Ingredients. Vegan.
Skin Type: Very sensitive and allergic. Also ideal for use during homeopathic treatment.
Tale šampon bi bil primeren in se ga dobi tudi pri nas.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!