writing-img

Še zadnje vprašanje ...

clock-img

29.03.2006, 11:44

clock-img

Bojana 78

pencil-img

81

... pred nakupom vozička. Torej 99% sem se odločila za nakup vozička Jane (trikolesnika). Zanima me, kakšno je vaše mnenje glede stabilnosti trikolesnikov? Ali se lahko voziček (teoretično) prevrže, če se npr. otrok nagiba na eno oz. drugo stran? Nikoli še namreč nisem vozila trikolesnika (razen malo po trgovini) in resnično nimam izkušenj glede stabilnosti teh vozičkov. Lep dan.

clock-img

29.03.2006, 12:06

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

ne poznam tega tvojega, ampak moj trikolesnik je zelo stabilen, če smo že na tem, po moje živahen otrok lahk prevrne tud šterkolesnega.user posted image

Ne poznam nobene ki bi povedala da ji je dete prevrnilo vozičekuser posted image  odvisno je kakšen je tebi za rokovat (vozit, zlagat, ...in druge aktivnosti).

So pa pomoje današnji trikolesniki bolj stabilni kot tisti ki so prišli ven ??? kolk let nazaj. Takrat so se nekatere upirale ker je zgledalo kot da bo bolj modna muha.

Mojca

clock-img

29.03.2006, 12:58

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz imam Quinnyja in je stabilen. Nimam nobenih problemov in sploh nisem razmišljala o tem, da bi se prevrnil user posted image .
Se pa strinjam z Mojco75, da so danes trikolesniki (in tudi štirikolesniki) po večini zelo kvalitetni in da je odločitev za enega ali drugega bolj stvar okusa in namembnosti.
Dober nakup!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem