cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šempeter - porod

clock-img

22.02.2008, 15:40

clock-img

Anonimen

Kako pa kaj poteka sprejem u Šempetrski porodnišnici? Npr.: imaš popadke, te rpipeljejo zadaj, kaj pol greš kar na oddelek al moraš kaj oddat na pultu? Kaj pol sledi: te peljejo na oddelek, dajo klistir, obrijejo.... nevem - vaše izkušnje, mal za predstavo--Hvala

clock-img

22.02.2008, 15:57

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

To najbolje izveš na MŠ, drugačepa te najprej vprašajo zakaj si prišla, poberejo vse podatke, te preoblečejo, dajo na ctg ...

clock-img

22.02.2008, 18:14

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Jaz ti lahko povem, kako je ponoči, ker sem pri obeh ponoči zvonila na vratih. user posted image  
Mene je mož pripeljal, tako da sva pri glavnih vratih noter zlezla (pa zvoniti sva morala, ker so imeli zaklenjeno), potem direktno v 3. štuk in tam spet zvoniti, da sva sploh noter prišla. user posted image  

Potem greš z babico do ene sobe, kjer se preoblečeš, tam vpišejo tvoje podatke, te nekaj stvari vprašajo.

Pri prvi me je zdravnica prej pregledala, koliko sem odprta in potem sem šla v porodno. Tam so mi dali klistir in me obrili.

Pri drugem sem šla direktno v porodno sobo na ctg in ker so se popadki umirili, so mi rekli, naj kar tam priklopljena spim. Klistirja nisem dobila, ker sem tisti dan cel dan imela drisko in so predvidevali, da sem izpraznjena. user posted image  Obrili pa so me, ko je babica prišla in je videla, da se je začelo dogajati.

Kako je podnevi, pa naj katera druga pove.

clock-img

22.02.2008, 19:52

clock-img

Anonimen

Hvala tiniga; še kakšna izkušnja?....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem