cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šentviški predor

clock-img

27.08.2008, 21:29

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

http://24ur.com/novice/slovenija/sentvid-odprt-ze-ponoci.html

Evo, piše da ga danes odprejo.
Ni mi pa jasno zakaj so potrebne omejitve hitrosti v njem, če je vse varno.user posted image

Jaz sem prav zadovoljna, da mi nikoli ni treba čez ta predor, pa če grem na Gorenjsko ali pa Primorsko.

clock-img

27.08.2008, 21:30

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Meni je že vse skupaj prav smešno kar se tiče tega Šentviškega predora.

clock-img

27.08.2008, 21:32

clock-img

Anonimen

Ni mi pa jasno zakaj so potrebne omejitve hitrosti v njem, če je vse varno

Saj ne vem, ce komu je.

Krijejo hrbet, ce se kaj zgodi, te bodo lovili, ker si peljal vec. In bos v prekrsku tako kot oni.

clock-img

27.08.2008, 21:34

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Aja, če ti pade tunel na glavo in voziš npr. 83 km/h, si sam kriv, ker si zaradi lastne hitrosti odpihnil delček tunela. To pa je že bolj jasno.

clock-img

27.08.2008, 21:35

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ni mi pa jasno zakaj so potrebne omejitve hitrosti v njem, če je vse varno.user posted image

Mogoče zato, ker ni več ometa, ki bi lahko padel dol in se ni treba več tako hitro peljati skoz.user posted image

Ne boj se smrti, boj se neizživetega življenja.

clock-img

27.08.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

Aja, če ti pade tunel na glavo in voziš npr. 83 km/h, si sam kriv, ker si zaradi lastne hitrosti odpihnil delček tunela. To pa je že bolj jasno.

Ne vem, ce si sam kriv, si pa v prekrsku.

clock-img

27.08.2008, 21:38

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

V nekem (HAHA!) slovenskem predoru se podre strop.
Sodišče na zagovor pokliče železo, pesek in cement.
Najprej odgovarja železo: gospod sodnik jaz ne vem nič, mene so samo pripeljali na gradbišče in me posadili na strop, jaz nisem nič kriv.
Nato na zatožno klop sede pesek: jaz nisem nič kriv, tovornjak me je pripeljal, zmešali so me z vodo in dali na strop, nič ne vem zakaj se gre.
Zadnji je na vrsti cement, ki pa slabe volje zavpije na sodnika: A VESTE KAJ? ČE ME PREJ NISTE MEŠALI ZRAVEN, ME PA TUDI ZDAJ NI TREBA!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2008, 21:44

clock-img

Misek

pencil-img

2830

??
Zaradi svetlobe ( iz soncnega dne v polsenco tunela s soncnimi ocali...)
Zaradi prehodov ( tunel suh, ko pripeljes ven drseca snezna brozga...)
Zaradi  voznikov (ki se bojijo voznje skozi tunel, pa se stiskajo dlje od roba...)
Zaradi moznih nesrec ( ce te obrne v tunelu ne mores leteti dol s ceste, letis drito na druge avtomobile)
Zaradi odstavnega pasu ( ki ga tuneli vecinoma nimajo in ce se kdo ustavi /pokvari, je to na voznem pasu - pol pa bremzaj ce zmores) itn....

Pozabila sem: Zaradi vetra ( ki te lahko nasopa, ko prides ven iz tunela)...

Predvsem pa zaradi voznikov, ki ne bi niti smeli imeti dovoljenje zaradi pomankljivih motoricnih sposobnosti in pomankanja refleksov.

< Sporočilo je popravil Misek -- 27.8.2008 21:47:13 >

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

27.08.2008, 21:47

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pa saj drugače ni bila omejitve v tem predoru 80 km/h, kar pomeni, da je nekaj narobe. In če je tunel zdaj "super duper", potem dodatne omejitve ne bi smele biti potrebne. O tem jaz govorim.

Tudi v Trojanskih tunelih so omejili hitrost, ko so bile tiste težave z asfaltom.

clock-img

27.08.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

Obicajno je zaradi teh vzrokov omejitev 100, v enosmernih tunelih, in 80 v dvosmernih. Ampak pri sentviskem...pojma nimam...saj kdo ga pa sploh ima user posted image ?

Drugace sem pa danes na novem odseku prekmurske AC postavila hitrostni rekord. 58/h po prehitevalnem pasu.

clock-img

27.08.2008, 21:48

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

58/h po prehitevalnem pasu.

A to rekord v hitrosti ali v počasnosti?

clock-img

27.08.2008, 21:48

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Drugace sem pa danes na novem odseku prekmurske AC postavila hitrostni rekord. 58/h po prehitevalnem pasu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2008, 21:49

clock-img

Anonimen

A to rekord v hitrosti

V hitrosti user posted image user posted image .

No ja, en manjsi klancek je bil....zgleda, da je v Prekmurju to kar velik hrib za vecino voznikov...prilagodijo hitrost visinskim razmeram user posted image .

clock-img

27.08.2008, 21:50

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Pa saj drugače ni bila omejitve v tem predoru 80 km/h, kar pomeni, da je nekaj narobe. In če je tunel zdaj "super duper", potem dodatne omejitve ne bi smele biti potrebne. O tem jaz govorim.

Tudi v Trojanskih tunelih so omejili hitrost, ko so bile tiste težave z asfaltom.

Mogoce nima tehnicnega prevzema - administrativna ovira.

clock-img

27.08.2008, 21:52

clock-img

Misek

pencil-img

2830

A to rekord v hitrosti

V hitrosti user posted image user posted image .

No ja, en manjsi klancek je bil....zgleda, da je v Prekmurju to kar velik hrib za vecino voznikov...prilagodijo hitrost visinskim razmeram user posted image .

Redek zrak na visinah dela tezave ... user posted image user posted image user posted image

Me zanima smao kdaj in ce sploh bodo nasi vrli policaji napisali kazen zaradi prepocasne voznje in posledicno oviranja prometa.

clock-img

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Kaj si pa delala tako daleč?

clock-img

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mogoce nima tehnicnega prevzema - administrativna ovira.

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Kako ga pa potem lahko odprejo?

clock-img

27.08.2008, 21:53

clock-img

Anonimen

Me zanima smao kdaj in ce sploh bodo nasi vrli policaji napisali kazen zaradi prepocasne voznje in posledicno oviranja prometa

Tudi mene user posted image .

Par dni nazaj je en zelo star gospod v Katrci vozil med 25 in 28. No, tudi on je imel en manjsi klancek user posted image . Hb ni sel dalec.

clock-img

27.08.2008, 21:53

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Me zanima smao kdaj in ce sploh bodo nasi vrli policaji napisali kazen zaradi prepocasne voznje in posledicno oviranja prometa.

Poznam enga k jo je in se zdraven skor polulal... ker ni verjel da mu je ratalo...

clock-img

27.08.2008, 21:54

clock-img

Anonimen

Kako ga pa potem lahko odprejo?

Z omejitvami user posted image user posted image

clock-img

27.08.2008, 21:55

clock-img

Anonimen

Kaj si pa delala tako daleč?

Na semenj sem sla.

clock-img

27.08.2008, 21:56

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Z omejitvami

In smo spet na začetku.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Na semenj sem sla.

Tole mi pa nikoli ni bilo jasno... semenj... a ni sejem? user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Na semenj sem sla.

Tole mi pa nikoli ni bilo jasno... semenj... a ni sejem? user posted image

Semenj je meni vsecna beseda.

clock-img

27.08.2008, 21:57

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Na semenj sem sla.

A v Gornjo Radgono?

Jaz sem šla parkrat službeno v GR in se mi je vedno tako vleklo od Lenarta naprej, da o groznih kolonah ne govorim. Iz Lj mi je redko uspelo pod tremi urami. Za znoret. No, letos sem na porodniški in me ne bojo gor pošiljali, naslednje leto grem pa z veseljem po novi AC. A to je zdaj do GR kar AC?

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem